26/08/2019

«Δυναμική» ανάμειξη Γιώτα στα διοικητικά του ΑΟΚ Κέρκυρα

Σε μια εποχή που ο ΑΟΚ Κέρκυρα μαστίζεται από πληθώρα μεγάλων προβλημάτων, έχει τεράστιες ανάγκες, πάρα πολλές υποχρεώσεις και αναζητεί μια... σανίδα σωτηρίας, ήρθε το... μάννα εξ ουρανού, δια προσώπου Αργύρη Γιώτα!


Ο Ημαθιώτης επιχειρηματίας, πριν από τέσσερεις μήνες είχε εκδηλώσει την πρόθεση να αγοράσει το πακέτο των μετοχών της ομάδας, όμως στα μέσα Μαΐου απέσυρε το ενδιαφέρον του, επειδή δεν του είχε επιτραπεί να κάνει οικονομικό έλεγχο στην «κυανέρυθρη» ΠΑΕ. Μάλιστα, τότε είχε εκδώσει και μια ιδιαιτέρως «καυστική» ανακοίνωση, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σ' αυτή του την απόφαση.


Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει σήμερα το CORFUCORΝER.GR, το τελευταίο διάστημα, κι ενώ ο ΑΟΚ είχε φτάσει κυριολεκτικά στα πρόθυρα της διάλυσης, ο κ. Γιώτας έκανε την επανεμφάνισή του, έχει εμπλακεί πολύ ενεργά στα διοικητικά της ΠΑΕ κάι -παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν- προσπαθεί με διακριτικό τρόπο να βοηθήσει τον σύλλογο και να βρει λύσεις για όλα τα ζητήματα που τον αφορούν.


Όπως πληροφορούμαστε, με την έγκριση του γνωστού επιχειρηματία προσελήφθη το νέο τεχνικό επιτελείο, ενώ με δική του πρωτοβουλία και χρηματοδότηση η ομάδα μετέβη στα τρία-Πέντε Πηγάδια της Νάουσας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.


Δίχως την παρουσία του Αργύρη Γιώτα, οι «Φαίακες» ενδεχομένως να είχαν βάλει... λουκέτο και να μην «κατέβαιναν» στη Super League 2!


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
27
Ιανουάριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb