20/08/2019

Δ. Αλαμάνος: «Μακριά από τις Σιναράδες οι μικροπολιτικές σκοπιμότητες»!

Τη δική του απάντηση στον Γιάννη Σφακιανάκη δίνει μέσω του CORFUCORNER.GR ο Πρόεδρος του ΑΟ Σιναράδων, Δημήτρης Αλαμάνος.


Πριν από μερικές εβδομάδες, ο κύριος Σφακιανάκης επιδίωξε να αναλάβει τις τύχες των Σιναράδων και μάλιστα είχε εκδώσει και ανακοίνωση, γνωστοποιώντας την συνεργασία. Εν τέλει, όμως, η συμφωνία χάλασε, διότι το σωματείο αρνήθηκε να δεχθεί τους όρους του πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή του και του έδωσε... χυλόπιτα!


Όπως γράψαμε και σε προγενέστερο ρεπορτάζ μας, το deal «ναυάγησε» επειδή ο Αθηναίος επιχειρηματίας φέρεται να απαίτησε την άμεση αλλαγή της ονομασίας της ομάδας και από ‘κει και πέρα, στο νέο πενταμελές Δ.Σ. του συλλόγου, ήθελε οι τρεις σύμβουλοι να είναι «δικοί του» και οι υπόλοιποι δύο να είναι από το χωριό, μέλη της τωρινής Διοίκησης. Δηλαδή, ο κύριος Σφακιανάκης επιθυμούσε να έχει την πλειοψηφία στο Δ.Σ., ώστε να μπορεί να ελέγχει τις αποφάσεις του, αλλά και τις ψήφους του στις εκλογές και στις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΠΣΚ.


Οι άνθρωποι των Σιναράδων απέρριψαν τα «θέλω» του εν λόγω κυρίου, προφανώς επειδή δεν επιθυμούσαν να μετατραπεί σε... πιόνι η ομάδα.


Σε άλλη, πιο πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γιάννης Σφακιανάκης, προσπάθησε (ανεπιτυχώς) να... θολώσει τα νερά και να επιρρίψει στους Σιναραδίτες τις ευθύνες για τη ματαίωση της συνεργασίας, αφού ανέφερε τα εξής: «Η Ακαδημία Sfakianakis Football Athletic Club διακόπτει την οποιαδήποτε συνεργασία της με τον ΑΟ Σιναράδων λόγω αθέτησης της αρχικής συμφωνίας από πλευράς των».


Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Δημήτρη Αλαμάνο και -μεταξύ άλλων- του ζήτησε ένα σχόλιο για τους ισχυρισμούς του Αθηναίου μπίζνεσμαν. Ο Πρόεδρος του συλλόγου των Σιναράδων, δίνει στον κύριο Σφακιανάκη «πληρωμένη» απάντηση, λέγοντας: «Το ποιος είναι εκείνος που αθέτησε την αρχική συμφωνία, το γνωρίζουμε πολύ καλά. Εμείς από την πλευρά μας δεν βγάζουμε ανακοινώσεις που να λέμε και να ξελέμε. Ο ΑΟ Σιναράδων είναι ένα ανεξάρτητο σωματείο, που αρνείται να εμπλακεί σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Μακριά από εμάς».


Αποτελεί πλέον γεγονός ότι οι Σιναραδίτες είναι σε γενικές γραμμές πολύ ενοχλημένοι από τη στάση του Γιάννη Σφακιανάκη, τον οποίο είχαν στην ομάδα τους τη διετία 2013-2014 και 2014-2015.


Από ‘κει και πέρα, όπως μας ενημέρωσε ο κύριος Αλαμάνος, ο Δήμος Κέρκυρας αγόρασε ένα επιπλέον στρέμμα γης στην περιοχή των Σιναράδων, για την κατασκευή του γηπέδου της ομάδας. Έτσι, η συνολική έκταση για τις αθλητικές εγκαταστάσεις ανέρχεται στα 12 περίπου στρέμματα.

 

 
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
27
Ιανουάριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb