20/08/2019

Σε αποχή προσανατολίζεται ο Κρόνος

Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα ο Κρόνος Αργυράδων να δήλωσε συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Α1' Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας, ωστόσο το πιο πιθανό είναι η ομάδα να μην «κατέβει» στα γήπεδα την επερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.


Η νεοεκλεγείσα Διοίκηση του σωματείου προσανατολίζεται στο να αφήσει τον Κρόνο σε αγωνιστική αδράνεια για ένα χρόνο, ούτως ώστε να οργανωθεί σε όλους τους τομείς, δίχως να υπάρχει πίεση. Εάν κι εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, τότε οι «μπλε» θα χάνουν όλους τους αγώνες τους με 3-0 τέρματα και θα τερματίσουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Είναι προφανές ότι οι άνθρωποι του αργυραδίτικου συλλόγου δήλωσαν την ομάδα στην Α1', ούτως ώστε να υποβιβαστεί μόνο μία Κατηγορία, δηλαδή στην Α'. Κι αυτό, διότι στην περίπεωση που δεν δηλώνονταν πουθενά εφέτος, τότε την μεθεπόμενη σαιζόν (2020-2021) θα αναγκάζονταν να παίξει στη Β' Κατηγορία.


Σε επικοινωνία που είχε το CORFUCORNER.GR σήμερα Τρίτη (20/8) το μεσημέρι με τον νέο Πρόεδρο του σωματείου, Κώστα Καββαδία, μας επισήμανε τα εξής: «Είναι πολύ δύσκολο, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, να προλάβουμε να φτιάξουμε μια ομάδα, ουσιαστικά από την αρχή. Ο Κρόνος, κατά 99,9%, αυτή την χρονιά θα απέχει και δεν θα αγωνιστεί στις τοπικές διοργανώσεις. Μεθαύριο Πέμπτη θα συνεδριάσουμε ως Δ.Σ. για να πάρουμε τις οριστικές μας αποφάσεις».


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
27
Ιανουάριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb