13/08/2019

Σημαντική ενίσχυση με Χρ. Αρμενιάκο τα Μωραϊτικα

Στην τρίτη (και ίσως σημαντικότερη) μεταγραφική του κίνηση προχώρησε ο Αστέρας Μωραϊτίκων, καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τον Χριστόφορο Αρμενιάκο.


Ο Αγιομαθίτης μεσοεπιθετικός, την περασμένη ποδοσφαιρική σαιζόν φόρεσε την φανέλα της Βολίδας Κάτω Γαρούνα στο Πρωτάθλημα της Α1΄τοπικής Κατηγορίας, ενώ αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ των «κιτρινόμαυρων» με 10 γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΟΦΑΜ και στον Όλυμπο.


Παραθέτουμε το δελτίο Τύπου του συγκροτήματος της νότιας Κέρκυρας:


«Ο Αστέρας Μωραϊτίκων ανακοινώνει την συμφωνία του με τον αθλητή Αρμενιάκο Χριστόφορο, ο οποίος την σεζόν 2019/20 θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας. Η 3η μας μεταγραφή για την νέα σεζόν.


Εκ μέρους της Διοίκησης, σε καλωσορίζουμε Χριστόφορε στην μεγάλη οικογένεια του Αστέρα.
Σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες στους κοινούς μας στόχους».

Συνεχίζουμε ...
#moraitikafc #VeniVidiVici #WeAreAsteras

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
15
Δεκέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Ααρών, Αβραάμ, Αδάμ, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Ανθή, Ανθούλα, Άνθια, Άνθεια, Δαβίδ, Δαυίδ, Δανάη, Δάν, Δεβόρα, Δεβώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Ελευθέριος, Λευθέρης, Λευτέρης, Λεφτέρης, Ελευθερία, Λευθερία, Λευτερία, Ρία, Εσθήρ, Εύα, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Ραχήλ, Ρουμπίνι, Ρουμπίνη, Ρούμπεν, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb