13/08/2019

Δήλωσαν συμμετοχή στη Β’ ΕΠΣΚ τα Βασιλάτικα

Σε ρεπορτάζ μας, το περασμένο Σάββατο (10/8), είχαμε αναφέρει ότι οι πιθανότητες να «κατέβει» ο ΑΟ Βασιλάτικα στο καινούργιο Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας ήταν μοιρασμένες, για καθαρά οικονομικούς λόγους. Τις τελευταίες ώρες, οι εξελίξεις στο σωματείο της νότιας Κέρκυρας ήταν θετικές.


Συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη ο Πρόεδρος του συλλόγου, Φώτης Βλαχόπουλος, μετέβη στα γραφεία της Ένωσης και δήλωσε τη συμμετοχή της ομάδας στη Β' ΕΠΣΚ.


Σε επικοινωνία που είχε το CORFUCORNER.GR με τον διοικητικό ηγέτη των Βασιλατίκων, Σπύρο Βλαχόπουλο, μας είπε μεταξύ άλλων: «Ζυγίσαμε τα πράγματα και κατόπιν πολλής σκέψης, αποφασίσαμε τελικά να δηλώσουμε την ομάδα στο Πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι, στο οικονομικό κομμάτι, θα ζοριστούμε πολύ να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις του σωματείου, αλλά δεν μας πήγαινε η καρδιά να αναστείλουμε τη λειτουργία του. Εκτός αυτού, είναι πολύ σημαντικό για το χωριό να έχει εκπρόσωπο στις τοπικές κατηγορίες».


Στη συνέχεια, ο «Πόλιος» έγινε «καυστικός», λέγοντας: «Μακάρι οι συνθήκες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Κέρκυρας να βελτιωθούν κάποια στιγμή, αν και δεν το βλέπω. Οι ομάδες αιμορραγούν και φυτοζωούν, όσο για τα γήπεδα, είναι πραγματικές καρμανιόλες. Χρόνο με τον χρόνο η κατάσταση χειροτερεύει, όμως οι υπαίτιοι δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Σφυρίζουν αδιάφορα και οδηγούν το άθλημα στα τάρταρα».

 

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
15
Δεκέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Ααρών, Αβραάμ, Αδάμ, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Ανθή, Ανθούλα, Άνθια, Άνθεια, Δαβίδ, Δαυίδ, Δανάη, Δάν, Δεβόρα, Δεβώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Ελευθέριος, Λευθέρης, Λευτέρης, Λεφτέρης, Ελευθερία, Λευθερία, Λευτερία, Ρία, Εσθήρ, Εύα, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Ραχήλ, Ρουμπίνι, Ρουμπίνη, Ρούμπεν, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb