13/08/2019

Επίσκεψη του Βουλευτή Αλ. Αυλωνίτη στον Θιναλιακό

Το γήπεδο της Αχαράβης επισκέφτηκε ο νεοεκλεγείς Βουλευτής Κέρκυρας του Σύριζα, Αλέξανδρος Αυλωνίτης, ο οποίος είχε επαφή με τον (ομοϊδεάτη του) Πρόεδρο του Θιναλιακού, Χρήστο Ανεμογιάννη , με τον οποίο κουβέντιασε θέματα που αφορούν την ομάδα .


Παραθέτουμε την σχετική ανακοίνωση των «πορτοκαλί»:


«Σήμερα Δευτέρα 12 Αυγούστου επισκέφθηκε το Δημοτικό Γήπεδο Θιναλιου , μετά από πρόσκληση του ΔΣ του Θιναλιακού, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Άλεξανδρος Αυλωνιτης.


Ο Πρόεδρος του Σωματείου τον ξενάγησε στις αθλητικές εγκαταστάσεις και συζήτησε μαζι του τις εν γένει δυσκολίες της συμμετοχης της ομάδας στην Γ' Εθνική.


Η συνάντηση αυτη εγινε στα πλαισια της προσπαθειας στηριξης της ομαδας απο ολους τους θεσμικούς παράγοντες του νησιού.


Το ΔΣ του Θιναλιακού ανακοινώνει ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν κι άλλες αντίστοιχες επαφές.


" Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον βουλευτη Κέρκυρας κ.Αυλωνιτη για την ανταπόκριση του στην πρόσκληση μας αλλά και για την πρόθεση του να βοηθήσει την ομάδα μας με κάθε δυνατό τρόπο".

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
15
Δεκέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Ααρών, Αβραάμ, Αδάμ, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Ανθή, Ανθούλα, Άνθια, Άνθεια, Δαβίδ, Δαυίδ, Δανάη, Δάν, Δεβόρα, Δεβώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Ελευθέριος, Λευθέρης, Λευτέρης, Λεφτέρης, Ελευθερία, Λευθερία, Λευτερία, Ρία, Εσθήρ, Εύα, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Ραχήλ, Ρουμπίνι, Ρουμπίνη, Ρούμπεν, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb