13/08/2019

Δεκαέξι ανανεώσεις στην ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων

Η ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων ενόψει της επερχόμενη ποδοσφαιρικής σαιζόν, γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με 16 ποδοσφαιριστές ,ενώ επίσης ενημερώνει ότι η ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας θα συνεχιστεί, αφού ως στόχο έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στο Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας ΕΠΣΚ, όπου θα αγωνιστεί.


Το σχετικό δελτίο Τύπου του συγκροτήματος της βόρειας Κέρκυρας, έχει ως κάτωθι:


«Οι εξελίξεις στην ομάδα μας συνεχίζονται και μετά την ανανεώση του προπονητή ,άμεσα ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, με τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών από το ήδη υπάρχων ρόστερ.


Οι παρακάτω λοιπόν ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν για ακόμη μια χρονιά με την φανέλα της ένωσης και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.
Αργυρός Σπύρος
Καζιάνης Θανάσης
Καλούδης Θανάσης
Καλούδης Βασίλης
Κούρκουλος Σπύρος
Κωνστάντης Μιχάλης
Λευκιμμιάτης Βασίλης
Λούβρος Σταμάτης
Μεσσήνης Θύμιος
Μουζακίτης Νίκος (Γρέτζας)
Μπαντούνος Σπύρος
Μπουνγούρι Βιριάν (Μπούς)
Πασνιάρι Αρμάντο
Πουλιάσης Φίλιππας
Τσουκαλάς Σπύρος
Τσουκαλάς Σταμάτης


Τέλος, θα θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως εργαζόμαστε για την ενίσχυση της ομάδας όπου αυτό κριθεί απαραίτητο με σκοπό μια ανταγωνιστική παρουσία στο νέο πρωτάθλημα».

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
15
Δεκέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Ααρών, Αβραάμ, Αδάμ, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Ανθή, Ανθούλα, Άνθια, Άνθεια, Δαβίδ, Δαυίδ, Δανάη, Δάν, Δεβόρα, Δεβώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Ελευθέριος, Λευθέρης, Λευτέρης, Λεφτέρης, Ελευθερία, Λευθερία, Λευτερία, Ρία, Εσθήρ, Εύα, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Ραχήλ, Ρουμπίνι, Ρουμπίνη, Ρούμπεν, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb