12/08/2019

Παίκτες και λεφτά στον ΑΟΚ Κέρκυρα θέλει να φέρει ο Μάριο Μπάρι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του FL NEWS. GR,ο Μάριο Μπάρι έχει εκφράσει την επιθυμία και την πρόθεση να ενισχύσει τον ΑΟΚ Κέρκυρα τόσο οικονομικά, όσο και σε έμψυχο υλικό.

 

Παραθέτουμε το δημοσίευμα της αθηναϊκής ιστοσελίδας:

 

«Σε διαδικασία ενίσχυσης του ρόστερ της βρίσκεται η Κέρκυρα και σε αυτό το πλαίσιο δέχτηκε κρούση από τον Μάριο Μπάρι. Ο Ισπανός πρώην τεχνικός δ/ντης του Καραϊσκάκη Άρτας προσέγγισε τους Φαίακες και πρότεινε να φέρει στην ομάδα πέντε ποδοσφαιριστές και παράλληλα να τη βοηθήσει οικονομικά με 40.000 ευρώ.


 

Ο τεχνικός των Φαιάκων, Λ. Βόκολος, πάντως, θέλει πρώτα να δει στις προπονήσεις τους ποδοσφαιριστές που πιθανόν να αποκτηθούν και μετά να εισηγηθεί αναλόγως. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάρι είχε πάει στον Καραϊσκάκη τον Κουβανό Γκιγέρμο Βαρθένα και τους συμπατριώτες του Χοσέ Ροντρίγκεθ, Ελχατζί Μπαλντέ και Νταβίντ Σεράνο»

 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
15
Δεκέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Ααρών, Αβραάμ, Αδάμ, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Ανθή, Ανθούλα, Άνθια, Άνθεια, Δαβίδ, Δαυίδ, Δανάη, Δάν, Δεβόρα, Δεβώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Ελευθέριος, Λευθέρης, Λευτέρης, Λεφτέρης, Ελευθερία, Λευθερία, Λευτερία, Ρία, Εσθήρ, Εύα, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Ραχήλ, Ρουμπίνι, Ρουμπίνη, Ρούμπεν, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb