12/08/2019

Χαρίσης: «Νιώθω τυχερός για όσα έζησα»

Από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας, ο Άγγελος Χαρίσης αποτελεί μέλος του νέου τεχνικού επιτελείου του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, με την ιδιότητα του γυμναστή.


Την προηγούμενη διετία, ο 25χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής συνεργάστηκε με τον Παναθηναϊκό, ως γυμναστής και προπονητής αποκατάστασης της ομάδας Νέων. Αποχωρώντας από τους «πράσινους» για να έρθει στην Κέρκυρα, προέβη στην ακόλουθη ευχαριστήρια προς το «τριφύλλι» ανάρτηση στο Facebook:
«Ίσως η πιο δύσκολη απόφαση της καριέρας μου. Νιώθω τυχερός για όσα έζησα και θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για την αγάπη και την συνεργασία μας. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία και όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια και για τις στιγμές που μου χαρίσατε! Εις το επανιδείν!»


Ο Χαρίσης είναι γεννημένος στην Χαλκιδική, την 1η Ιανουαρίου 1994. Είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και κατέχει δίπλωμα UEFA B. Να σημειωθεί ότι τη σαιζόν 2016-2017 είχε ξαναδουλέψει στο «Νησί των Φαιάκων», ως γυμναστής της ομάδας Κ17 του ΑΟΚ Κέρκυρα.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
15
Δεκέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Ααρών, Αβραάμ, Αδάμ, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Ανθή, Ανθούλα, Άνθια, Άνθεια, Δαβίδ, Δαυίδ, Δανάη, Δάν, Δεβόρα, Δεβώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Ελευθέριος, Λευθέρης, Λευτέρης, Λεφτέρης, Ελευθερία, Λευθερία, Λευτερία, Ρία, Εσθήρ, Εύα, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Ραχήλ, Ρουμπίνι, Ρουμπίνη, Ρούμπεν, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb