12/08/2019

Με Φακιολά για τον πάγκο κουβεντιάζει η Άφρα

Μετά την αποχώρηση του Μάρκου-Νεκτάριου Αραβανή από την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου Αφρας, για λόγους υγείας, το σωματείο βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για την καινούργια ποδοσφαιρική περίοδο.


Βάσει των πληροφοριών του CORFUCORNER.GR, η Διοίκηση του Βασίλη Ζώτου έχει κάνει πρόταση στον Χρήστο Φακιολά, προκειμένου να καθίσει στον πάγκο της ομάδας. Οι συζητήσεις φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο, ενώ η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί μεθαύριο Τετάρτη (14/8) το απόγευμα, όπου θα γίνει μια συγκέντρωση του συλλόγου της Μέσης Κέρκυρας.


Από ‘κει και πέρα, αύριο Τρίτη ο Πρόεδρος, κ. Ζώτος, πρόκειται να δηλώσει στην ΕΠΣΚ τη συμμετοχή της ομάδας της Άφρας στο επερχόμενο Πρωτάθλημα της Β' τοπικής Κατηγορίας.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
15
Δεκέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Ααρών, Αβραάμ, Αδάμ, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Ανθή, Ανθούλα, Άνθια, Άνθεια, Δαβίδ, Δαυίδ, Δανάη, Δάν, Δεβόρα, Δεβώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Ελευθέριος, Λευθέρης, Λευτέρης, Λεφτέρης, Ελευθερία, Λευθερία, Λευτερία, Ρία, Εσθήρ, Εύα, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Ραχήλ, Ρουμπίνι, Ρουμπίνη, Ρούμπεν, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb