11/08/2019

Πελατειακή σχέση!

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΣ Κέρκυρας, τόσο η κλήρωση των τοπικών διοργανώσεων (στις 28 Αυγούστου), όσο και ο Αγώνας Αλληλεγγύης μεταξύ Θιναλιακού - Αστέρα Πετριτή (στις 14 Σεπτεμβρίου), θα πραγματοποιηθούν στο Επιχειρηματικό Κέντρο του Κανονιού, δηλαδή στο τέως ενωσιακό γήπεδο.


Κάλλιστα, όμως, οι κληρώσεις θα μπορούσαν να διενεργηθούν σε κάποιο άλλο χώρο, σε αίθουσα της πόλης, που να είναι πολύ πιο άνετη κι ευρύχωρη, όπως συνέβη στα προηγούμενα χρόνια, ώστε η εκδήλωση να είχε μεγαλύτερη αίγλη και «λάμψη». Και κάλλιστα, ο Αγώνας Αλληλεγγύης θα μπορούσε να διεξαχθεί στο μεγαλύτερο και καλύτερο γήπεδο του νησιού, το Εθνικό Στάδιο, ώστε να τον παρακολουθήσει πολύ περισσότερος κόσμος και δίχως να είναι εκτεθειμένος στον ήλιο, αφού υπάρχει σκέπαστρο. Ωστόσο, η Διοίκηση του Παναγιώτη Ποζίδη, εδώ κι έντεκα μήνες, επιμένει φανατικά... Κανόνι, για όλες τις διοργανώσεις, για όλα τα events!


Πάντως, γι' αυτή την εμμονή του Δ.Σ. της Ένωσης υπάρχει εξήγηση. Είναι προφανές ότι η Διοίκηση Ποζίδη θέλει με κάθε τρόπο να βοηθάει οικονομικά τους ιδιώτες μισθωτές του ενωσιακού γηπέδου (μέσω της πώλησης νερών, καφέδων, αναψυκτικών, πασατέμπο, σάντουιτς κλπ.), ως ανταπόδοση για το 800άρι που εκείνοι πληρώνουν κάθε μήνα στην ΕΠΣΚ για την ενοικίαση του Αθλητικού Κέντρου.


Ορέ σύντεκνοι, εάν αυτό δεν ονομάζεται «πελατειακή σχέση», τότε πώς αλλιώς λέγεται;

 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
15
Δεκέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Ααρών, Αβραάμ, Αδάμ, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Ανθή, Ανθούλα, Άνθια, Άνθεια, Δαβίδ, Δαυίδ, Δανάη, Δάν, Δεβόρα, Δεβώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Ελευθέριος, Λευθέρης, Λευτέρης, Λεφτέρης, Ελευθερία, Λευθερία, Λευτερία, Ρία, Εσθήρ, Εύα, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Ραχήλ, Ρουμπίνι, Ρουμπίνη, Ρούμπεν, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb