10/08/2019

ΛΕΥΚΙΜΜΗ: Σε αναμονή για Λέτσο, «χάλασε» του Βορύλα, «αλμυρός» ο Ζάχος

Η θέση του τερματοφύλακα, αποτελεί τον μεγάλο «βραχνά» της ΑΕ Λευκίμμης, την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.


Η Διοίκηση της «Βασίλισσας» αναμένει την οριστική απόφαση του Αλέξανδρου Λέτσο, για το αν θα επιστρέψει ή όχι στην ομάδα. Όμως, το γεγονός ότι ο 27χρονος Αλβανός καθυστερεί να δώσει ξεκάθαρη απάντηση, υποχρεώνει τους ανθρώπους του σωματείου να εξετάσουν κι άλλες λύσεις.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, η ΑΕΛ κουβέντιασε με έναν ακόμη πρώην πορτιέρο της ομάδας, τον 22χρονο Χρήστο Βορύλα, αλλά το ενδεχόμενο της νέας συνεργασίας φαίνεται να «ναυάγησε».


Επίσης, όπως μαθαίνουμε, οι Λευκιμμιώτες έκαναν μια «διερευνητική» επαφή με τον τερματοφύλακα του Κρόνου Αργυράδων, Σήφη Ζάχο, ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις του κρίθηκαν υπερβολικές.


Στην περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με τον Λέτσο, τότε η ΑΕΛ αναμένεται να αναζητήσει πορτιέρο εκτός νησιού.


Στο μεταξύ, βάσει των πηγών μας, η Λευκίμμη είναι ακόμη πιο κοντά στην απόκτηση δύο Κερκυραίων ποδοσφαιριστών, του Σπύρου Μεσημέρη και του Γιώργου Ανυφαντή, που αγωνίζονταν στον Κρόνο.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
15
Δεκέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Ααρών, Αβραάμ, Αδάμ, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Ανθή, Ανθούλα, Άνθια, Άνθεια, Δαβίδ, Δαυίδ, Δανάη, Δάν, Δεβόρα, Δεβώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Ελευθέριος, Λευθέρης, Λευτέρης, Λεφτέρης, Ελευθερία, Λευθερία, Λευτερία, Ρία, Εσθήρ, Εύα, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Ραχήλ, Ρουμπίνι, Ρουμπίνη, Ρούμπεν, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb