10/08/2019

Μοιρασμένες οι πιθανότητες να «κατέβουν» τα Βασιλάτικα!

Ο ΑΟ Βασιλάτικα είναι μεταξύ των ομάδων που ακόμη δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας, για την επερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Οι πιθανότητες να κατέβει ο σύλλογος στη Β' τοπική Κατηγορία, είναι μοιρασμένες.


Όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων, έτσι κι εκείνο των Βασιλατίκων αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα επιβίωσης. Αυτό διαφαίνεται και στα λεγόμενα του διοικητικού στελέχους του συλλόγου, Σπύρου Βλαχόπουλου, γνωστού και ως «Πόλιος», που είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας (το 1983), υπηρετώντας την επί 36 ολόκληρα χρόνια, είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε ως παράγοντας.


«Ως Δ.Σ., είμαστε σε πολύ δυσχερή θέση. Έχουμε προθεσμία μέχρι τις 14 Αυγούστου και την τελευταία στιγμή θ' αποφασίσουμε αν θα δηλώσουμε την ομάδα στην Β΄ Κατηγορία. Οι λόγοι είναι καθαρά οικονομικοί. Οι Πιθανότητες να κατέβουν τα Βασιλάτικα στο Πρωτάθλημα, είναι 50-50», μας ανέφερε ο κ. Βλαχόπουλος, όντας εμφανώς προβληματισμένος.


Στη συνέχεια, ο «Πόλιος» πρόσθεσε: «Κάθε χρόνο, η κατάσταση για τα σωματεία επιδεινώνεται ολοένα και περισσότερο, με συνέπεια η λειτουργία τους να καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη. Επιχορήγηση δεν υπάρχει, ούτε από την Πολιτεία, ούτε από την ΕΠΟ. Από το υστέρημά μας, καλούμαστε να πληρώσουμε το αθλητικό υλικό, τα παράβολα, τις διαιτησίες, τους γιατρούς, τα πρόστιμα κι ένα σωρό άλλα έξοδα. Τώρα, μας υποχρεώνουν να προσλάβουμε και διπλωματούχο προπονητή. Δεν είναι τυχαίο που τόσες ομάδες έχουν αναστείλει την λειτουργία τους. Πολύ φοβάμαι ότι στα επόμενα χρόνια τα πράγματα θα χειροτερέψουν πάρα πολύ. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αργοπεθαίνει, αλλά οι αρμόδιοι κωφεύουν και αδιαφορούν».


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
15
Δεκέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Ααρών, Αβραάμ, Αδάμ, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Ανθή, Ανθούλα, Άνθια, Άνθεια, Δαβίδ, Δαυίδ, Δανάη, Δάν, Δεβόρα, Δεβώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Ελευθέριος, Λευθέρης, Λευτέρης, Λεφτέρης, Ελευθερία, Λευθερία, Λευτερία, Ρία, Εσθήρ, Εύα, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Ραχήλ, Ρουμπίνι, Ρουμπίνη, Ρούμπεν, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb