09/08/2019

Για «νόμο-θάνατο» κάνει λόγο ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου!

Την πλήρη αντίθεσή του εκφράζει ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου, αναφορικά με την απόφαση της ΕΠΟ να επιβάλλει στις ομάδες της Α' και της Β' τοπικής Κατηγορίας την πρόσληψη διπλωματούχου προπονητή.


Σε ανακοίνωσή του, ο σύλλογος της νότιας Κέρκυρας κάνει λόγο για «εκβιασμό» και για «νόμο-θάνατο», που οδηγεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στη διάλυση, ενώ καλεί τα σωματεία να αντιδράσουν.


Η ανάρτηση του Κεραυνού στο Facebook, έχει ως εξής:
«Με νόμους που θυμίζουν εκβιασμό, η Ε.Π.Ο. επιβάλλει στις ερασιτεχνικές ομάδες επαγγελματία προπονητή χωρίς μάλιστα να προσφέρει καμία οικονομική ενίσχυση στα σωματεία. Ο νόμος αυτός σημαίνει διάλυση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου! Ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου είναι κάθετα αντίθετος με αυτόν τον νόμο-θάνατο και σύντομα θα προβεί σε εκτενέστερη ανακοίνωση! Καλούμε όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες να αντιδράσουν!!»

 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
15
Δεκέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Ααρών, Αβραάμ, Αδάμ, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Ανθή, Ανθούλα, Άνθια, Άνθεια, Δαβίδ, Δαυίδ, Δανάη, Δάν, Δεβόρα, Δεβώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Ελευθέριος, Λευθέρης, Λευτέρης, Λεφτέρης, Ελευθερία, Λευθερία, Λευτερία, Ρία, Εσθήρ, Εύα, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Ραχήλ, Ρουμπίνι, Ρουμπίνη, Ρούμπεν, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb