08/08/2019

Αμφίβολη η παραμονή Λεπενιώτη στη Λευκίμμη

Μπορεί η ΑΕ Λευκίμμης να έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της, ωστόσο δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει αν ο Νίκος Λεπενιώτης θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας.


Όπως μαθαίνουμε, οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» πρότειναν στον 22χρονο Κερκυραίο επιθετικό να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ΑΕΛ, αλλά εκείνος τους απάντησε πως μάλλον θα φύγει προκειμένου να ενταχθεί σε σύλλογο της Β' Εθνικής.


Με τα τωρινά δεδομένα, η παρουσία του νεαρού ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της Λευκίμμης είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Πάντως, ο ίδιος φρόντισε να αφήσει... ανοιχτό ένα παραθυράκι για να μείνει, στην περίπτωση που δεν ευδοκιμήσουν οι συζητήσεις που έχει με την άλλη ομάδα.


Ο Λεπενιώτης είναι γεννημένος στις 13 Μαρτίου 1997 και αναδείχθηκε στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Στους Λευκιμμιώτες αγωνίζεται από τον Σεπτέμβρη του 2017.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
15
Δεκέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Ααρών, Αβραάμ, Αδάμ, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Ανθή, Ανθούλα, Άνθια, Άνθεια, Δαβίδ, Δαυίδ, Δανάη, Δάν, Δεβόρα, Δεβώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Ελευθέριος, Λευθέρης, Λευτέρης, Λεφτέρης, Ελευθερία, Λευθερία, Λευτερία, Ρία, Εσθήρ, Εύα, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Ραχήλ, Ρουμπίνι, Ρουμπίνη, Ρούμπεν, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb