08/08/2019

«Στρογγυλιάτης» ο Δημήτρης Αργυροκαστρίτης

Ενδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο το έμψυχο υλικό του, ο Ατρόμητος Στρογγυλής ήρθε σε συμφωνία με τον νεαρό και πολλά υποσχόμενο, Δημήτρη Αργυροκαστρίτη.


Ο 20χρονος ακραίος χαφ προέρχεται από τον Αστέρα Πετριτή και πρόκειται για την τέταρτη μεταγραφή του Ατρομήτου, μετά τους Γιάννη Δαφνή, Σίμο Γραικό και Φάνη Φούκη.


Παραθέτουμε το δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι Στρογγυλιάτες:


«Ο ΑΟ Ατρόμητος Στρογγυλής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Αργυροκαστρίτη, ο οποίος αποτελεί το τέταρτο απόκτημα της ομάδας μας για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.


Ο Αργυροκαστρίτης έχει γεννηθεί στην Κέρκυρα, στις 2 Σεπτεμβρίου 1999, ενώ αγωνίζεται στο δεξί και στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.


Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Πετριτή και την προπέρσινη χρονιά έπαιξε για ένα εξάμηνο στον Αστέρα Μωραϊτίκων. Την περασμένη σαιζόν ανήκε στο δυναμικό του Αστέρα Πετριτή, αφού πρώτα εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.


Δημήτρη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ατρομήτου. Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή χρονιά, με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς».


* Στην παραπάνω φωτογραφία εικονίζονται ο Δημήτρης Αργυροκαστρίτης, με τον Αντιπρόεδρο του Ατρομήτου Στρογγυλής, Κώστα Ρίζο.

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
15
Δεκέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Ααρών, Αβραάμ, Αδάμ, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Ανθή, Ανθούλα, Άνθια, Άνθεια, Δαβίδ, Δαυίδ, Δανάη, Δάν, Δεβόρα, Δεβώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Ελευθέριος, Λευθέρης, Λευτέρης, Λεφτέρης, Ελευθερία, Λευθερία, Λευτερία, Ρία, Εσθήρ, Εύα, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Ραχήλ, Ρουμπίνι, Ρουμπίνη, Ρούμπεν, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb