07/08/2019

Κοντά σε Μπακοχρήστο και Αλ. Κωστελέτο οι Νυμφές

Ο Αχιλλέας Νυμφών επιδιώκει να ενισχύσει το ρόστερ του κι ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τις πρώτες του μεταγραφικές προσθήκες.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, το «συγκρότημα» της βόρειας Κέρκυρας είναι κοντά στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών. Ο λόγος, τόσο για τον μεσοεπιθετικό, Άγγελο Μπακοχρήστο, που την περασμένη σαιζόν αναδείχθηκε Πρωταθλητής της Α' Κατηγορίας με την φανέλα του Ολύμπου, όσο και για τον ακραίο χαφ, Αλέξανδρο Κωστελέτο, ο οποίος αγωνίζονταν στο Χαλάνδρι.


Στο μεταξύ, οι Νυμφιώτες εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναζήτηση τερματοφύλακα. Απ' ότι μαθαίνουμε, οι άνθρωποι του σωματείου αναμένουν την οριστική απάντηση του Σπύρου Σόκαλη, ο οποίος πάντως λαμβάνει κανονικά μέρος στην προετοιμασία του Θιναλιακού, ενώ έγινε και μια προσπάθεια επαναπροσέγγισης του Αλέξη Λισγάρα, παρόλο που πριν από λίγες μέρες αποχώρησε από την ομάδα.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
15
Δεκέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Ααρών, Αβραάμ, Αδάμ, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Ανθή, Ανθούλα, Άνθια, Άνθεια, Δαβίδ, Δαυίδ, Δανάη, Δάν, Δεβόρα, Δεβώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Ελευθέριος, Λευθέρης, Λευτέρης, Λεφτέρης, Ελευθερία, Λευθερία, Λευτερία, Ρία, Εσθήρ, Εύα, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Ραχήλ, Ρουμπίνι, Ρουμπίνη, Ρούμπεν, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb