02/08/2019

Στην κορυφή του κόσμου η Σχολή Spata Korean Martial Arts και o δάσκαλος της Παναγιώτης Μυλωνάκης

Το Kukkiwon, γνωστό και ως η Παγκόσμια Έδρα του Taekwondo και «σπίτι» της Παγκόσμιας Ακαδημίας Taekwondo, είναι ο επίσημος κυβερνητικός οργανισμός του Taekwondo, που έχει ιδρυθεί από την κυβέρνηση της Νότιας Κορέας και διοργανώνεται ανελλιπώς από το ο 1992 ,ενώ εφέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφούι ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο σε συμμετοχές από την έναρξη του .


Υπεύθυνο για τη διάδοση και την εξέλιξη του Taekwondo εκδίδει τις επίσημες βαθμίδες DAN για όλο τον κόσμο. Φέτος διοργάνωσε για 27η φορά το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Taekwondo Hanmadang 2018, με 3400 συμμετοχές από 62 χώρες, στο νησί Jeju της Νότιας Κορέας. Το φεστιβάλ αυτό αφορά το τεχνικό κομμάτι του Taekwondo και αναδεικνύει τις επιδεξιότητες των αθλητών στα ουσιώδη συστατικά της πολεμικής τέχνης όπως τα σπασίματα, τις αυτοάμυνες , τα Poomsae αναβιώνοντας το γνήσιο πνεύμα των πολεμικών τεχνών και προωθώντας την πολεμική τέχνη ως πολύτιμο στοιχείο του Κορεάτικου πολιτισμού.

 

Στο φεστιβάλ αυτό μέρος πήρε η Korean Martial Arts European Society - Education (K.M.A.E.S. - Education) εκπροσωπώντας την Ελλάδα, με αρχηγός της αποστολής τον δάσκαλο Παναγιώτη Μυλωνάκη. Να σημειωθεί η εξαιρετική του δουλειά, η οργάνωση της ομάδας, η υποστήριξη που παρείχε σε όλους τους αθλητές κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού και της διοργάνωσης αυτής.


Η αθλήτρια Παρασκευοπούλου Θεοδώρα-Βενετία, μαζί με τους συναθλήτες της Ιωαννίδη Σταμάτιο και Ρηγάκη Γεώργιο και με το δάσκαλό τους Μυλωνάκη Παναγιώτη εκπροσώπησαν τη σχολή «Σπάτα Korean Martial Arts».


Παραλίγο χρυσή η αθλήτρια Παρασκευοπούλου Θεοδώρα-Βενετία, η οποία αν και πέρασε πρώτη στους προκριματικούς του knife hand breaking στην κατηγορίας της, ακυρώθηκε στον τελικό. Παρ' όλ' αυτά για όλη την ομάδα της K.M.A.E.S.-Education είναι νικήτρια για την εξαιρετική της επίδοση!

 

Το σχετικό δελτίο Τύπου που αφορά την Σχολή Spata Korean Martial Arts, έχει ως κάτωθι:

 


Στο φεστιβάλ αυτό μέρος πήρε η Korean Martial Arts European Society - Education (K.M.A.E.S. - Education) εκπροσωπώντας την Ελλάδα, με τον δάσκαλο Παναγιώτη Μυλωνάκη και τους αθλητέςΣταμάτη Ιωαννίδη και Θεοδώρα - Βενετία Παρασκευοπούλου από τη σχολή Spata Korean Martial Arts από τα Σπάτα.

 

Σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και υψηλών απαιτήσεων περιβάλλον σημειώθηκαν σημαντικές επιδόσεις από όλους τους αθλητές και η Ελληνική αποστολή επέστρεψε με το πρώτο χρυσό μετάλλιο της Ελλάδας στην διοργάνωση με τον Δάσκαλο Παναγιώτη Μυλωνάκη να καταλαμβάνει τη 1η θέση στο αγώνισμα του Speed Breaking και υψηλά πλασαρίσματα των αθλητών μας στην πρώτη δεκάδα.

Τελική κατάταξη ομάδας K.M.A.E.S.-Education:
• Παναγιώτης Μυλωνάκης: 1ος στο Speed Breaking.
• Θεοδώρα - Βενετία Παρασκευοπούλου: 5η knife hand breaking και 23η στο Authorized Poomsae.
• Σταμάτης Ιωαννίδης: 7ος στο Side/Back Kick Breaking και 10ος στο knife hand breaking.
• Ρηγάκης Γεώργιος: 52ος στο authorized poomsae και 11ος στο all-around breaking


Η ομάδα της σχολής επέστρεψε με σημαντικές εμπειρίες και υποσχέσεις για μελλοντικές επιτυχίες.»

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
15
Δεκέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Ααρών, Αβραάμ, Αδάμ, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Ανθή, Ανθούλα, Άνθια, Άνθεια, Δαβίδ, Δαυίδ, Δανάη, Δάν, Δεβόρα, Δεβώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Ελευθέριος, Λευθέρης, Λευτέρης, Λεφτέρης, Ελευθερία, Λευθερία, Λευτερία, Ρία, Εσθήρ, Εύα, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Ραχήλ, Ρουμπίνι, Ρουμπίνη, Ρούμπεν, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb