22/07/2019

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Και του χρόνου στον Φαίακα ο Δημήτρης Δελλής

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Φαίακα, στα πλαίσια του καταρτισμού του ρόστερ της, ανανέωσε την συνεργασία της και με τον Δημήτρη Δελλή.


Ο 26χρονος δεξιός εξτρέμ και ίντερ είναι ένας ακόμη παίκτης που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Φαίακα και εκτός από ένα μικρό διάλειμμα στον Άρη Θεσσαλονίκης (λόγω σπουδών) δεν θέλησε να φορέσει τη φανέλα άλλου συλλόγου.


Το σχετικό δελτίο Τύπου του σωματείου, έχει ως κάτωθι:


«Καλή συνέχεια στο σπίτι σου Δημήτρη!!!
Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με το Δημήτρη Δελλή για τη σαιζόν 2019/2020. Γεννημένος στις 11/06/1993, o ύψους 1,89μ. Δημήτρης αγωνίζεται στη θέση του δεξιού εξτρέμ και ίντερ και αποτελεί έναν ακόμη αθλητή που βγήκε από τα σπλάχνα του συλλόγου μας.


Αγωνίστηκε ως πρωτοετής φοιτητής την περίοδο 2011/2012 στον Άρη Θεσσαλονίκης, στη συνέχεια όμως επέλεξε -παρά τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη και τις μεγάλες αποστάσεις και μετακινήσεις- να μην μεταγραφεί ποτέ σε άλλο σύλλογο και να αγωνίζεται έκτοτε ξανά μόνο με την ερυθρόλευκη φανέλα».


Απο την πλευρά του ο Δημήτρης Δελλής δήλωσε τα εξής: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που ήμουν και θα είμαι κομμάτι της πιο σημαντικής στιγμής της ομάδας μας.

Ο στόχος της ανόδου στην Α1 Handball Premier επετεύχθη μετά από πολύ σωματική και ψυχική κούραση, αλλά και αμέτρητες ώρες επίπονων προπονήσεων και ταξιδιών.


Βάσει αυτών και σε συνάρτηση με τον υπέροχο κόσμο αλλά και το Δ.Σ. του συλλόγου που δουλεύει επαγγελματικά στο το δικό της δύσκολο κομμάτι, είμαι σίγουρος πως η ομάδα μας θα παρουσιαστεί όχι απλά καλή αλλά έτοιμη από καιρό να συναντήσει το πεπρωμένο της που δεν είναι άλλο από την A1 Handball Premier»

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
15
Δεκέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Ααρών, Αβραάμ, Αδάμ, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Ανθή, Ανθούλα, Άνθια, Άνθεια, Δαβίδ, Δαυίδ, Δανάη, Δάν, Δεβόρα, Δεβώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Ελευθέριος, Λευθέρης, Λευτέρης, Λεφτέρης, Ελευθερία, Λευθερία, Λευτερία, Ρία, Εσθήρ, Εύα, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Ραχήλ, Ρουμπίνι, Ρουμπίνη, Ρούμπεν, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb