21/07/2019

Ο ΝΑΟΚ συγχαίρει τον Γιώργο Μαυρωτά

Τα συγχαρητήρια της προς τον Γιώργο Μαυρωτά, για την ανάληψη των καθηκόντων του ως Γενικός Γραμματέα Αθλητισμού, απευθύνει η διοίκηση του ΝΑΟΚ.


Ο 52χρονος πολιτικός, που έχει φορέσει το σκουφάκι του ΝΟ Βουλιαγμένης και της Εθνικής Ελλάδας, ενώ συμμετείχε σε πέντε Ολυμπιακούς αγώνες και στην Μικτή Κόσμου, κατά το παρελθόν είχε τεθεί πολλές φορές αντίπαλος της κερκυραϊκής ομάδας, στα «μεγάλα σαλόνια» του Ελληνικού πόλο.


Παραθέτουμε την ανακοίνωση του Ομίλου:


«Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά.
Ο Ν.Α.Ο.Κ., όπως και όλη η μεγάλη οικογένεια των αθλημάτων του υγρού στοιχείου, νιώθει ικανοποίηση για την τοποθέτηση του Γιώργου Μαυρωτά στη θέση του Γ.Γ. Αθλητισμού.


Ο Γ. Μαυρωτάς έχει καταφέρει να υλοποιήσει ασυμβίβαστα πράγματα στην ελληνική πραγματικότητα, να γεφυρώσει την αθλητική καριέρα με την επιστημονική μόρφωση, την πολιτική διαδρομή και την ακαδημαϊκή σταδιοδρομία.


Ο Ν.Α.Ο.Κ. συγχαίρει τον νέο Γ.Γ. Αθλητισμού και εκφράζει τη βεβαιότητα του ότι ο παλιός αντίπαλος και σταθερός φίλος θα υπηρετήσει τον απαιτητικό χώρο του αθλητισμού με εντιμότητα, εργατικότητα και όραμα».
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
21
Αύγουστος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb