21/07/2019

Συγχαίρουν Καρύδη και Δόση η ΝΟΔΕ Κέρκυρας και η Μ.Ανδριώτη

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν η ΝΟΔΕ Κέρκυρας, αλλά και η Περιφερειακή Σύμβουλος, Μελίτα Ανδριώτη, προς τις δύο Κερκυραίες αθλήτριες Σπυριδούλα Καρύδη και Παναγιώτα Δόση, που διακρίθηκαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπόρος της Σουηδίας.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ:
Η ΝΟΔΕ Κέρκυρας και ο Τομέας Αθλητισμού της ΝΟΔΕ με Υπεύθυνο τον κ. Κωνσταντίνο Αγάθο, αισθάνονται την ανάγκη να απευθύνουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια στην Κερκυραία αθλήτρια στίβου κ. Σπυριδούλα Καρύδη, του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ20 που πραγματοποιήθηκε στη Σουηδία, καθώς και στην επίσης Κερκυραία αθλήτρια κ. Παναγιώτα Δόση, του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, για την κατάκτηση της 7ης θέσης.
Και οι δύο αθλήτριες ήταν μέλη της εθνικής μας ομάδας στίβου.
Οι Κερκυραίες αθλήτριες μας έκαναν ακόμη μια φορά υπερήφανους, επιτυγχάνοντας σπουδαίες διακρίσεις, οι οποίες έρχονται να δικαιώσουν τις προσπάθειές τους.
Πολλά συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους συλλόγους, στους γονείς και στους προπονητές τους, που με την στήριξη και την καθοδήγηση τους συνέβαλαν σημαντικά στις επιτυχίες τους αυτές.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΑΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗ
Για μία ακόμα φορά η νέα γενιά του τόπου μας, συνεχίζει την παράδοση των αθλητικών επιτυχιών της Κέρκυρας και μας κάνει υπερήφανους . Θερμά συγχαρητήρια στην Σπυριδούλα Καρύδη για την Ευρωπαϊκή πρωτιά την Παναγιώτα Δόση για την εξαιρετική της επίδοση στον τελικό του αγωνίσματος της, προπονητές, τα σωματεία τους & τους γονείς τους. Οι δύο πρωταθλήτριες μας είναι το καλό παράδειγμα για τη νεολαία μας και με τις επιτυχίες τους αποδεικνύουν ότι η προσπάθεια και η προσήλωση στους στόχους οδηγεί σε θετικά αποτελέσματα. Οι επιτυχίες, που έρχονται παρά τις «φτωχές» αθλητικές υποδομές στο νησί μας δημιουργούν πρόσθετες ευθύνες και επιβάλλουν την συνεργασία κυβερνητικών, αυτοδιοικητικών και αθλητικών φορέων, ώστε επιτέλους η Κέρκυρα και τα Ιόνια να αποκτήσουν αντάξιες της αθλητικής τους προσφοράς υποδομές.

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
15
Δεκέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Ααρών, Αβραάμ, Αδάμ, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Ανθή, Ανθούλα, Άνθια, Άνθεια, Δαβίδ, Δαυίδ, Δανάη, Δάν, Δεβόρα, Δεβώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Ελευθέριος, Λευθέρης, Λευτέρης, Λεφτέρης, Ελευθερία, Λευθερία, Λευτερία, Ρία, Εσθήρ, Εύα, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Ραχήλ, Ρουμπίνι, Ρουμπίνη, Ρούμπεν, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb