21/07/2019

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ανανέωση και με Κατσακιώρη ο Φαίακας

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Φαίακα προχώρησε σε μια ακόμη «εσωτερική» μεταγραφή, καθώς κράτησε στο δυναμικό της τον Παναγιώτη Κατσακιώρη.


Να υπενθυμίσουμε ότι ο 29χρονος τερματοφύλακας επανήλθε στην ενεργό δράση την περυσινή σαιζόν, μετά από δέκα χρόνια απουσίας.


Το σχετικό δελτίο Τύπου του συλλόγου, έχει ως εξής:


«Καλή συνέχεια στο σπίτι σου Παναγιώτη!!!
Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Παναγιώτη Κατσακιώρη, που θα ανήκει και τη σαιζόν 2019/2020 στο δυναμικό της αντρικής του ομάδας.


Γεννημένος στις 17/08/1990,o ύψους 1,85μ. Παναγιώτης αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και θα αποτελεί μαζί με τον Ε. Κουλούρη το βασικό δίδυμο των τερματοφυλάκων της ομάδας μας.


Γέννημα- θρέμμα των ακαδημιών του συλλόγου μας, ξεκίνησε το handball σε ηλικία 10 ετών, συμμετείχε σε κλιμάκια ακαδημιών Εθνικής από το 2005 έως το 2007 ,ενώ το 2007 είχε αναδειχθεί καλύτερος τερματοφύλακας του Πανελληνίου σχολικού Πρωταθλήματος.


Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Κατσακιώρης, δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από 10 χρόνια απουσίας μου από το άθλημα πέρσι επέστρεψα σε αυτό και είμαι πάλι κοντά στην ομάδα μου.


Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους του.


Η φετινή σαιζόν θα είναι δύσκολη και απαιτητική, αλλά πιστεύω πως με την καθοδήγηση του προπονητή Νίκου Ριγανά και με τις προσθήκες που έχουν γίνει στο ρόστερ, θα έχουμε μια αξιοπρεπή πορεία στην A1 Handball Premier και θα επιτύχουμε τους στόχους μας»

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
15
Δεκέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Ααρών, Αβραάμ, Αδάμ, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Ανθή, Ανθούλα, Άνθια, Άνθεια, Δαβίδ, Δαυίδ, Δανάη, Δάν, Δεβόρα, Δεβώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Ελευθέριος, Λευθέρης, Λευτέρης, Λεφτέρης, Ελευθερία, Λευθερία, Λευτερία, Ρία, Εσθήρ, Εύα, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Ραχήλ, Ρουμπίνι, Ρουμπίνη, Ρούμπεν, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb