20/07/2019

Τις κινήσεις των Αργυραδιτών αναμένει ο Καραϊσαρλής

Το... τοπίο στο «στρατόπεδο» του Κρόνου Αργυράδων εξακολουθεί να είναι πολύ θολό, καθώς στις τελευταίες ημέρες δεν υπήρξε κάποια σημαντική εξέλιξη.


Ο Γιάννης Καραϊσαρλής έχει επισημάνει τόσο προς τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων «Τιτάνες», όσο και προς την πενταμελή επιτροπή που συστάθηκε κατά την κυριακάτικη (14/7) λαϊκή συνέλευση του χωριού, ότι ο ίδιος προτίθεται μεν να παραμείνει επικεφαλής της ομάδας, αλλά με την προϋπόθεση να βοηθηθεί στο οικονομικό κυρίως κομμάτι, μέσω της πώλησης των καρτών διαρκείας, μέσω της εισόδου οικονομικών παραγόντων της περιοχής στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, μέσω της εύρεσης χορηγών και μέσω εκδηλώσεων ή άλλων δράσεων. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, η κατάσταση είναι στάσιμη. Κάτι το οποίο εφόσον συνεχιστεί, ο Δραμινός παράγοντας έχει ξεκαθαρίσει ότι θα τον οδηγήσει στην... έξοδο από τον σύλλογο.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, μία από τις ελάχιστες περιπτώσεις που ο Καραϊσαρλής δέχθηκε «χείρα βοηθείας», αφορά τον Αργυραδίτη επιχειρηματία (και παλιό Πρόεδρο του Κρόνου), Βασίλη Καλούδη, τον επονομαζόμενο «Λόρδο», που είναι ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου και ο οποίος προσφέρθηκε όχι μόνο να στηρίξει οικονομικά την ομάδα, αλλά και να φροντίσει για τις μετακινήσεις της στους εκτός έδρας αγώνες της.


Ωστόσο, όπως λέει η παροιμία... «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη»! Ο ισχυρός άνδρας των «μπλε», θα αναμένει τις κινήσεις και τις ενέργειες των ανθρώπων του χωριού και κατόπιν θα πάρει τις αποφάσεις του. Πάντως, με τα ως τώρα δεδομένα, η συμμετοχή του Κρόνου στο επερχόμενο Πρωτάθλημα της Football League παραμένει αμφίβολη.


Να αναφέρουμε, τέλος, ότι ο Γιάννης Καραϊσαρλής εκπροσώπησε την κερκυραϊκή ΠΑΕ στη συνεδρίαση της Λίγκας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (17/7), στην Αθήνα.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
27
Ιανουάριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb