19/07/2019

Ο Ανδρέας Κοσκινάς στο… τιμόνι του Κοντοκαλίου

Επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά ένα ακόμη αποκλειστικό ρεπορτάζ του CORFUCORNER.GR, το οποίο στις 11 Ιουλίου είχε αποκαλύψει ότι ο Ανδρέας Κοσκινάς ήταν ο βασικός υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Κοντοκαλίου.


Όπερ κι εγένετω! Ο Κοσκινάς αποτελεί τον νέο προπονητή της ομάδας της Μέσης Κέρκυρας, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη Διοίκηση του Στέφανου Παππά.


Ο πολύ αξιόλογος Κερκυραίος τεχνικός, είναι γεννημένος στις 12 Φεβρουαρίου 1968. Έχει εργαστεί στον Μέγα Αλέξανδρο (για 2 χρόνια, αναδεικνύοντας την ομάδα Πρωταθλήτρια της Β' ΕΠΣΚ), στον Ποσειδώνα Αγίου Μάρκου (για 2 χρόνια), στον Αστέρα Λιαπάδων (για 1 χρόνο), στην ΑΕ Φαιάκων (για 2 χρόνια) και στον Ηρακλή Αγίων Δέκα (για 1 χρόνο).


Ο Ανδρέας Κοσκινάς είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B, ενώ από πέρυσι το καλοκαίρι είναι προπονητής της Ακαδημίας του Αστέρα Μωραϊτίκων, η συνεργασία με την οποία θα συνεχιστεί και την επερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.


«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του ΑΟ Κοντοκαλίου για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου», δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ο 51χρονος τεχνικός, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Και κατόπιν πρόσθεσε: «Θα παλέψουμε όλοι μαζί, προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει ξανά το κύρος που της αρμόζει. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Μας περιμένει πολύ δουλειά, εντός κι εκτός γηπέδου».


Να αναφέρουμε, τέλος, ότι άμεσος συνεργάτης του Κοσκινά στον πάγκο του ΑΟΚ θα είναι ο βετεράνος τερματοφύλακας, Λουίτζι Παγκάνο.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
27
Ιανουάριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb