18/07/2019

Το σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτέμβρη ξεκινά το τοπικό

Το τελευταίο σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη, δηλαδή στις 28-29/9, θα ξεκινήσουν τα τοπικά Πρωταθλήματα της Α1' και της Α' Κατηγορίας, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020.


Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη της ΕΠΣ Κέρκυρας, η διαδικασία προβιβασμού και υποβιβασμού είναι η ίδια με εκείνη της περασμένης αγωνιστικής σαιζόν.


Συγκεκριμένα, στην Α1' Κατηγορία, η πρωταθλήτρια ομάδα θ' ανέβει στην Γ' Εθνική και η τελευταία της βαθμολογίας θα πέσει απευθείας στην Α', ενώ οι 8 εκείνες που θα καταλάβουν τις θέσεις 6η μέχρι 13η, θα μετάσχουν στα μπαράζ παραμονής (play out).


Όσον αφορά την Α' ΕΠΣΚ, ο πρωταθλητής θα προαχθεί απευθείας στην Α1' και οι 4 ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 2η έως 5η θα λάβουν μέρος στα μπαράζ ανόδου (play offs). Τουναντίον, ο ουραγός της κατάταξης θα υποβιβαστεί στη Β' Κατηγορία, ενώ τα 8 σωματεία που θα πάρουν τις θέσεις 6η μέχρι 13η, θα οδηγηθούν στα μπαράζ παραμονής (play out).


Η Ένωση θα γνωστοποιήσει (λέει) τη διαδικασία προβιβασμού της Β' Κατηγορίας όταν θα ολοκληρωθούν οι δηλώσεις συμμετοχής. Προφανώς, οι... εγκέφαλοι της διοργανώτριας αρχής δεν έχουν ακόμη αποφασίσει αν το εν λόγω Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε έναν Όμιλο ή σε δύο.

 

 
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
27
Ιανουάριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb