11/07/2019

Τις συζητήσεις με Ηρακλή, ΑΟΚ Κέρκυρα και Δόξα Δράμας αποκάλυψε ο Καραϊσαρλής!

Το αν ο Κρόνος Αργυράδων την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα λάβει ή όχι μέρος στο Πρωτάθλημα της Football League και το αν θα πωληθεί ή όχι ο Α.Φ.Μ της ομάδας, είναι ένα... σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες!


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας " METROSPORT" της Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος των «μπλέ» συζητά με Ηρακλή και ΑΟΚ Κέρκυρα για την μεταβίβαση της ΠΑΕ, ενώ φέρεται να επιθυμεί να εμπλακεί στα διοικητικά της Δόξας Δράμας!


Αυτούσιο το δημοσίευμα ,έχει ως εξής:

«Δεν είναι άγνωστο το γεγονός πως ανάμεσα στις ομάδες στις οποίες είχαν κάνει «κρούση» οι άνθρωποι του Ηρακλή αναζητώντας λύση μέσω Α.Φ.Μ. ήταν ο Κρόνος Αργυράδων Κέρκυρας. Είναι η ομάδα με την οποία ωστόσο έχουν επικοινωνία τώρα οι «κυανόλευκοι», στην περίπτωση που επιλεγεί η λύση της Football League.

Οι επαφές με την ομάδα της Τρίγλιας υπήρξαν στο πρόσφατο παρελθόν, οι δύο πλευρές έφτασαν κοντά στο deal, όμως οι Χαλκιδικιώτες επέλεξαν να συνεχίσουν την πορεία τους κυρίως λόγω του προβληματισμού της εκκίνησης και πάλι από το μηδέν. Ο Ηρακλής στράφηκε σ' άλλες περιπτώσεις βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος στην περίπτωση του Κρόνου Αργυράδων Κέρκυρας. Η διαπραγμάτευση είναι σε καλό σημείο καθώς υπάρχει πρόθεση και από τις δύο πλευρές να συνεργαστούν.

Στην επιβεβαίωση πως οι συζητήσεις Ηρακλή-Κρόνου είναι σε εξέλιξη, προχώρησε ο πρόεδρος της Επτανησιακής ομάδας, Γιάννης Καραϊσαρλής, ο οποίος δείχνει ενδιαφέρον ενασχόλησης με τη Δόξα Δράμας. Σύμφωνα με πληροφορίες, επικοινωνώντας με τον Γιάννη Μπύρο του μετέφερε σχετικά: "Περιμένω πρώτα να πουλήσω τον Α.Φ.Μ. στους ανθρώπους του Ηρακλή ή της Κέρκυρας και έπειτα να έρθω να πάρω τη Δόξα".


Κι αν η μια είδηση είναι η επιβεβαίωση των συζητήσεων Ηρακλή-Κρόνου, η αποκάλυψη είναι πως οι «κυανόλευκοι» δεν «παίζουν» μόνοι σ' αυτή την περίπτωση, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και από την Κέρκυρα που παρουσιάζεται να δείχνει ενδιαφέρον γι' αυτή την προοπτική, παρ' ότι πρόκειται να αγωνιστεί στη Super League 2».

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
17
Νοέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Γεννάδιος, Γενάδιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb