11/07/2019

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Απέκτησε και Τάσο Δέσπο ο Φαίακας

Συνεχίζοντας την ενδυνάμωση του ρόστερ της, η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Φαίακα, ενόψει της συμμετοχής της στην Α1΄ Κατηγορία, ενέταξε στο δυναμικό της τον Τάσο Δέσπο.


Ο 25χρονος αριστερός ίντερ αναμένεται να βοηθήσει και αυτός ουσιαστικά το συγκρότημα του Νίκου Ριγανά, αφού μεταξύ άλλων διαθέτει και παραστάσεις από την Εθνική Ανδρών.


Το σχετικό δελτίο Τύπου του κερκυραϊκού σωματείου, έχει ως κάτωθι:

«Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την ένταξη του Τάσου Δέσπου στο δυναμικό της αντρικής του ομάδας. Γεννημένος στις 22/10/1994 στη Θεσσαλονίκη, o ύψους 2,03μ Τάσος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ίντερ. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Χ.Α.Ν.Θ. και Φοίβο Συκεών.


Η απόκτηση του Τάσου αποτελεί μια ακόμα σημαντική μεταγραφική επιτυχία του συλλόγου μας και του νέου Δ.Σ., λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για διεθνή αθλητή με συμμετοχές στην Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.


Από την πλευρά του, ο Τάσος Δέσπος δήλωσε τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην οικογένεια του Φαίακα Κέρκυρας. Το νησί μου είμαι γνώριμο, όπως και τα παιδιά.


Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που με εμπιστεύτηκε σε αυτό της το ξεκίνημα στη πρώτη κατηγορία, να ευχηθώ καλή αρχή χωρίς τραυματισμούς και καλή επιτυχία σε όλους.


Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω τον Φοίβο Συκεών για την εξαιρετική συνεργασία μας πέρσι, καθώς και τη Χ.Α.Ν.Θ. από όπου ξεκίνησα".

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
17
Νοέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Γεννάδιος, Γενάδιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb