10/07/2019

Πισωγύρισμα του ΑΟ Σιναράδων!

Πανηγυρικά δικαιώνεται το CorfuCorner.gr, το οποίο σε άρθρο που είχε δημοσιεύσει στις 27 Ιουνίου, με τίτλο «Τις Σιναράδες (φέρεται να) "φλερτάρει" ο Σφακιανάκης!», είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον του Αθηναίου επιχειρηματία για να αναλάβει την πρώην ομάδα του. Έτσι λοιπόν, την επερχόμενη αγωνιστική σαιζόν, το συγκεκριμένο σωματείο, έπειτα από απουσία ενός έτους από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Κέρκυρας, επανέρχεται στην Β΄ ΕΠΣΚ, υπό την επίβλεψη του 43χρονου μπίζνεσμαν.


Εδώ, να επισημανθεί ότι οι Σιναράδες αποτελούν ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για τον κ. Σφακιανάκη, καθώς υπήρξαν η τελευταία ομάδα της ποδοσφαιρικής του καριέρας και η αφετηρία της προπονητικής του σταδιοδρομίας, πανηγυρίζοντας μάλιστα και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α1' Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας.


Να σημειωθεί, πάντως, ότι ο συγκεκριμένος κύριος ουδεμία σχέση έχει με το χωριό των Σιναράδων. Εξάλλου, όπως φημολογείται, πρωτύτερα έδειξε ενδιαφέρον για να αναλάβει είτε την Ομόνοια Γαστουρίου, είτε τον ΑΟ Λύκοι Νησακίου.


Έτσι, η Διοίκηση του Παναγιώτη Ποζίδη στην ΕΠΣΚ μπορεί να έχασε μία ψήφο από την αποχώρηση του Αυγερινού Βαλανειού, ωστόσο κερδίζει εκείνη του ΑΟ Σιναράδων, που επανέρχεται στα κερκυραϊκά γήπεδα και που προφανώς θα «στεγαστεί» στο Επιχειρηματικό Κέντρο του Κανονιού (τέως ενωσιακό γήπεδο)!


Το δελτίο Τύπου, που εξεδόθη, είναι το εξής:
«Η Ακαδημία SFAKIANAKIS ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Αθλητικό Όμιλο Σιναραδων στα πλαίσια της δημιουργίας ανδρικού τμήματος που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΚΈΡΚΥΡΑΣ. Σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι η αξιοποίηση των παιδιών της ακαδημίας μας που δεν έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στα παιδικά πρωταθλήματα όπως επίσης τη συμμετοχή όλου του έμψυχου δυναμικού των Σιναραδων και όχι μόνο. Ευχόμαστε μια αμοιβαία και αποδοτική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα».

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
17
Νοέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Γεννάδιος, Γενάδιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb