09/07/2019

Με επιτυχία το Beach Water Polo της Κέρκυρας.

Τη μαγεία του πιο διασκεδαστικού ομαδικού σπορ του καλοκαιριού απόλαυσαν όσοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚ και να παρακολουθήσουν τους επίσημους και ανεπίσημους αγώνες του Beach Water Polo world League Corfu edition 2019.


Οι αγώνες της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν Παρασκευή 5 και Σάββατο 6/7, με τη συμμετοχή εννέα ομάδων, από Ελλάδα, Αυστραλία & Νότια Αφρική, που συμμετείχαν στην open Κατηγορία. Επίσης, το ίδιο διήμερο διεξήχθη και τουρνουά ομάδων under 15, στο οποίο συμμετείχαν και αθλητές-αθλήτριες από την Κέρκυρα.

Τέλος, την Κυριακή (7/7) έγιναν διαγωνισμοί (σουτ, ευστοχίας κλπ), καθώς και αγώνες επίδειξης.


Να σημειωθεί ότι κάθε ομάδα, που συμμετείχε στην OPEN Κατηγορία θα δει τη βαθμολογία της να συμπεριλαμβάνεται στο World Ranking.


Υπενθυμίζουμε ότι η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο, στην πόλη Ικίκε της Χιλής και ακολούθησε η Ελλάδα, με την Κέρκυρα να αποτελεί την προνομιούχο επιλογή, που φιλοξενεί το διεθνές αθλητικό-τουριστικό γεγονός. Μετά την Κέρκυρα ακολουθούν Κύπρος, Γερμανία, Ιταλία και Κροατία.


Το τουρνουά της Κέρκυρας συνδιοργάνωσαν η International Beach Waterpolo Association, σε συνεργασία με το Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Κέρκυρας, τον Δήμο Κέρκυρας και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Πρωταθλήτρια του τουρνουά αναδείχτηκε η Ελληνική ομάδα "RETALIA WC".

Πηγή: «Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ»

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
13
Νοέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Δαμασκηνός, Δαμασκηνή, Χρυσόστομος, Χρυσοστόμης, Χρυσοστόμη, Χρυσοστομία, Χρυσοστομίτσα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb