07/07/2019

ΣΤΙΒΟΣ: «Χάλκινος» ο Στέλιος Σκορδίλης στα Τρίκαλα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων/Κορασίδων, που διεξήχθη το διήμερο Πέμπτη 4 και Παρασκευή 5 Ιουλίου, στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, ο Στέλιος Σκορδίλης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ.


Ο αθλητής του Κερκυραϊκού Γ.Σ είχε άλμα στα 4.40 και κατετάγη τρίτος μαζί με τον Εμμάνουελ Τεοντοσίου (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος), με τους δύο αθλητές να έχουν ακριβώς την ίδια επίδοση. Πρώτος αναδείχτηκε ο Σωτήρης Χύτας (ΑΕ Μεσογείων Αμεινίας) με άλμα 5.21μ. και δεύτερος ο Γιώργος Αβατάγγελος (ΓΣ Σέρρες) με 4.70μ.

 


Επίσης, κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας των αγώνων, η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 του Κερκυραϊκού Γ.Σ, με τις Ηρώ Βραδή , Μαριάνα Μουρτσινούδη, Σοφία Σεχάτη & Ειρήνη Πολίτη, έκανε ρεκόρ συλλόγου, με χρόνο 50''02 και κατέλαβε την όγδοη θέση στον τελικό του αγωνίσματος. Συμμετείχαν επίσης, από πλευράς Κέρκυρας, οι αθλητές Πέτρος Πουλής (Κερκυραϊκός Γ.Σ) 9ος στην σφαίρα, Σπύρος Πέζαρος (ΓΣ Κέρκυρας) 15ος στα 400μ. ,Πολυξένη Τζιβανίδη (ΓΣ Κέρκυρας) 13η στα 400μ.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου Παίδων/Κορασίδων συμμετείχαν 1310 αθλητές και αθλήτριες (620 παίδες και 690 κορασίδες), από 175 σωματεία της χώρας.

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
17
Νοέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Γεννάδιος, Γενάδιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb