07/07/2019

Απεβίωσε ο «Αρχηγός» Φάνης Σκιαδόπουλος

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα Κυριακή (7/7) το πρωί, «προδομένος» από την καρδιά του, ο Φάνης Σκιαδόπουλος, ο οποίος υπήρξε αρχηγός του ιστορικού Ελλήσποντου και από τους ιδρυτές του (αγαπημένου των φιλάθλων) ΑΟ Κέρκυρα.


Γεννημένος ανήμερα των Φώτων του έτους 1930, υπήρξε από τους πρωταγωνιστές της εποχής του στα ποδοσφαιρικά, πολιτιστικά & κοινωνικά δρώμενα του νησιού των «Φαιάκων».


Για πενήντα και πλέον χρόνια, ο Σκιαδόπουλος ήταν η πρώτη τρομπέτα στην Φιλαρμονική Εταιρεία «Μάντζαρος». Εξάλλου, υπήρξε ποδοσφαιριστής και αρχηγός του Ελλήσποντου Κέρκυρας. Ήταν από τους ιδρυτές του ΑΟ Κέρκυρα, στον οποίο διατέλεσε για πολλά χρόνια Γενικός Αρχηγός (επί προεδρίας Νίκου Πρίφτη), γι αυτό και πήρε το προσωνύμιο «Αρχηγός». Υπήρξε επίσης καθηγητής διαιτησίας και Πρόεδρος των διαιτητών ποδοσφαίρου Κέρκυρας.


Ο γνωστός σε όλους Φάνης υπήρξε έμπορος-επιχειρηματίας για περισσότερο από 60 χρόνια λειτουργώντας την επιχείρηση του στο ίδιο γνωστό κεντρικό σημείο της πόλης.


Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα, στις 5 το απόγευμα, στο Α΄Νεκροταφείο (Γαρίτσα). Η οικογένεια του, η οποία στις τελευταίες του στιγμές ήταν στο πλευρό του, παρακαλεί αντί για στεφάνια να προσφερθούν δωρεές στην αγαπημένη του Φ.Ε «Μάντζαρος».

Πηγή « H ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ»

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
17
Νοέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Γεννάδιος, Γενάδιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb