07/07/2019

Αναλυτής αγώνων του Θιναλιακού και προπονητής της ΓΕΘ ο Γιάννης Φράγκος

Συνεργασία με έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο του ποδοσφαίρου, τον Γιάννη Φράγκο, πρόκειται να συνάψει ο Θιναλιακός, σύμφωνα με τις πληροφιρίες του CORFUCORNER.GR.


Ο Ηπειρώτης τεχνικός, την περασμένη σαιζόν διατέλεσε βοηθός προπονητή στον Θρίαμβο Σερβιανών Ιωαννίνων, στην Γ' Εθνική. Στο «συγκρότημα» της Αχαράβης θα έχει πολλαπλή ιδιότητα, αφού θα αποτελέσει μέλος του τεχνικού επιτελείου του Θιναλιακού, ως αναλυτής των αγώνων της ομάδας, επίσης θα διατελέσει προπονητής της θυγατρικής ομάδας των «πορτοκαλί», της ΓΕ Θιναλίου (στη Β' τοπική Κατηγορία), αντικαθιστώντας τον Νίκο Τσιρώνη, ενώ θα συνεργαστεί και με την Ακαδημία του συλλόγου.


Ο Φράγκος είναι 27 ετών και παρά το νεαρό της ηλικίας του, διαθέτει πλούσιο βιογραφικό!


Ως ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα, στη συνέχεια (σε ηλικία 14 χρονών) έκανε το πρώτο του ερασιτεχνικό δελτίο στην ΑΕ Καμποχωρίων και ακολούθως αγωνίστηκε στον Εθνικό Φιλιππιάδας (στην Γ' Εθνική), καθώς και στις τοπικές ομάδες ΑΕ Ραφταναίων, ΑΕ Μικρασιατών Καλπακίου και Θρίαμβο Σερβιανών.


Ως προπονητής, δούλεψε το 2015 στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς, στα Ιωάννινα. Η πρώτη του ανδρική ομάδα υπήρξε το 2016 η ΑΕ Καμποχωρίων, ενώ κατόπιν εργάστηκε στην ΑΕ Γιάννενα, στον Αετό Πρωτόπαππα (άνοδος στη Β΄ Κατηγορία), στη Ρίμινι της Ιταλίας (το 2017), στην Ακαδημία του ΑΟ Σταυρακίου και ως βοηθός προπονητή στον Θρίαμβο Σερβιανών. Επίσης, έχει διατελέσει γυμναστής στον ΠΑΣ Πηγών Λούρου και στην Προοδευτική Περάματος.


Ο Γιάννης Φράγκος είναι πιστοποιημένος προπονητής UEFA C στην Ελλάδα και UEFA B στην Ιταλία. Έχει παρακολουθήσει την σχολή προπονητών της ΓΓΑ, ενώ έχει σπουδάσει φυσικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης και στο Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης , ως αναλυτής.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Πέμπτη
14
Νοέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ, Φίλιππος, Φιλιππής, Φίλιππας, Φιλιππάκης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb