06/07/2019

ΚΡΙΚΕΤ: Έκτακτη επιχορήγηση 15 χιλιάδων ευρώ στην ΕΛ.Ο.Κ.

Όπως γνωστοποίησε ο Κώστας Παυλίδης, το Υφυπουργείο Αθλητισμού και Πολιτισμού προχώρησε στην έκτακτη επιχορήγηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ (που εδρεύει στο νησί) με το ποσό των 15 χιλοάδων ευρώ.


Η ανακοίνωση του βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, έχει ως ακολούθως:


«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι αναρτήθηκε η απόφαση του Υφυπουργείου Αθλητισμού και Πολιτισμού και του αρμόδιου Υφυπουργού Γ. Βασιλειάδη μέσω της οποίας εγκρίνεται η έκτακτη επιχορήγηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ που στεγάζεται εντός του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας (Ε.Α.Κ.Κ.) με το ποσό των 15.000,00 €.


Η ανώτερη δαπάνη σύμφωνα με την αναρτημένη απόφαση θα δοθεί και θα επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον Τακτικό Προϋπολογισμό του ΥΠ.ΠΟ.Α και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του οικονομικού έτους 2019.


Η οικονομική αυτή χορήγηση έρχεται να ενισχύσει την προσπάθεια και την λειτουργία της ομοσπονδίας ενός αθλήματος που έχει χαρίσει και συνεχίζει να χαρίζει ακόμη και σήμερα πολλές επιτυχίες και διεθνείς διακρίσεις ,κάνοντας περήφανη τόσο την Κέρκυρα όσο και συνολικότερα την χώρα μας».

 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
17
Νοέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Γεννάδιος, Γενάδιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb