05/07/2019

ΣΤΙΒΟΣ: Παραπονεμένη από τον ΣΕΓΑΣ η Κωνσταντίνα Ρωμαίου

H πρόσφατη ατυχία της Κωνσταντίνας Ρωμαίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ23,στη Λάρισα, σε συνδυασμό και με την μη επιλογή της από το ΣΕΓΑΣ για να μετάσχει στην Εθνική ομάδα άφησαν στη Κερκυραία άλτρια μια... γλυκόπικρη γεύση και ένα μεγάλο παράπονο .


Συγκεκριμένα, το όριο συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 του Γκέβλε, στο τριπλούν των Νέων Γυναικών, ήταν 13.25. και η Ρωμαίου, επιστρέφοντας από τις ΗΠΑ, είχε τη μοναδική της ευκαιρία για να πιάσει το όριο. Τελικά, όμως, το «άγγιξε», αφού κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με επίδοση 13.24. Ωστόσο, βάσει των φετινών της επιδόσεων και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού η ταλαντούχα αθλήτρια «το είχε»το όριο, αφού το είχε ξεπεράσει σε αγώνες στην Αμερική. Οπότε η επιλογή της στην Εθνική αποστολή ήταν στην... διακριτική ευχέρεια των ανθρώπων του ΣΕΓΑΣ. Όμως, αντί να την συμπεριλάβουν στη λίστα, την «έκοψαν»! Κι ας έχει φέρει διεθνή μετάλλια στη χώρα μας, κι ας είχε μεγάλες πιθανότητες να βρεθεί στον Τελικό του αγωνίσματος.


Αυτή η απόφαση της Ομοσπονδίας, άφησε τη Ρωμαίου με ένα τεράστιο παράπονο, το οποίο εξέφρασε μέσω της παρακάτω ανάρτησής της στο face book:

«Δυστυχώς αυτό που φοβόμουν έγινε πραγματικότητα. Η Ομοσπονδία και ο κύριος Γιάννης Κουτσιώρας έκριναν ότι δεν μπορώ να αγωνιστώ με την εθνική ομάδα για άλλη μία χρόνια.

Δυστυχώς το 1 εκατοστό με κράτησε μακριά από τον στόχο της χρονιάς όπως και πριν μερικά χρόνια (παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ18, Ντόνετσκ). Τραγική ειρωνεία για μένα αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό.
Η αγωνιστική μου χρόνια ξεκίνησε πολύ νωρίς και οι πολλαπλοί και συνεχόμενοι αγώνες που είχα στην Αμερική με κούρασαν αρκετά.

Έχω ένα παράπονο που όλοι εμείς που σπουδάζουμε στην Αμερική έχουμε μόνο έναν αγώνα ως κριτήριο επιλογής απο το ΣΕΓΑΣ ενώ τα παιδιά στην Ελλάδα έχουν πολλαπλούς, αλλά οτι και να πω τώρα η απόφαση έχει παρθεί.

Προσωπικά ξέρω ότι προσπάθησα και θυσίασα αρκετά φέτος για να επανέλθω στην κατάσταση που ήμουν πριν μερικά χρόνια. Δούλεψα αρκετά με τον εαυτό μου και ξεπέρασα αρκετά εμπόδια.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστώ τα άτομα που ήταν δίπλα μου την περασμένη χρόνια και με βοήθησαν να σταθώ ξανά στα πόδια μου (ξέρουν ποιοι είναι αυτοί). Με στήριξαν και με έκαναν να θυμηθώ ποια ήμουν και τι έχω καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Καλη επιτυχία σε όλα τα παιδιά που αγωνίζονται με τα χρώματα της Εθνικης.
Καλό καλοκαίρι!»

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
17
Νοέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Γεννάδιος, Γενάδιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb