05/07/2019

Κρόνος: Μετά τις εκλογές ξεκαθαρίζει το γηπεδικό

Μετά τις προσεχείς εθνικές εκλογές θ' αποφασιστεί η έδρα που θα δηλώσει ο Κρόνος Αργυράδων στο επερχόμενο Πρωτάθλημα της Football League.


Πάγια θέση του Γιάννη Καραϊσαρλή είναι πως οι «μπλε» επιβάλλεται να φιλοξενηθούν στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας. Κι αυτό, όχι μόνο διότι ο Κρόνος αποτελεί τη δεύτερη επαγγελματική ομάδα και τη δεύτερη ποδοσφαιρική δύναμη του νησιού, άρα δικαιούται να χρησιμοποιήσει το μεγαλύτερο και καλύτερο γήπεδο της περιοχής, αλλά κι επειδή το συγκεκριμένο γήπεδο είναι το μοναδικό στην Κέρκυρα που πληροί όλες τις προϋποθέσεις που θέτει η ΕΡΤ.


Επί του θέματος, ο Πρόεδρος των Αργυραδιτών κουβέντιασε πριν από μερικές εβδομάδες με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του ΕΑΚΚ, Γιάννη Μακαντάνη, ωστόσο εξελίξεις αναγκαστικά θα υπάρξουν μετά τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Ο λόγος είναι προφανής: Η νέα Κυβέρνηση αναμένεται να προβεί στον διορισμό καινούργιων Διοικήσεων στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα της χώρας, όπερ σημαίνει ότι ο κ. Καραϊσαρλής θα πρέπει σ' αυτή την περίπτωση να συνεννοηθεί με τους νέους διαχειριστές του Σταδίου.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
17
Νοέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Γεννάδιος, Γενάδιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb