04/07/2019

Ντροπιαστική στάση της ΕΠΣ Κέρκυρας απέναντι στο ΕΣΥΝ!

Πριν από λίγες μέρες, την Κυριακή 16 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Νυμφών το 10ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, το οποίο διοργάνωσε το «Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών» (ΕΣΥΝ). Σε αυτή την πολύ σημαντική εκδήλωση, η ΕΠΣ Κέρκυρας... έλαμψε δια της απουσίας της!


Η Διοίκηση του Παναγιώτη Ποζίδη «έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της» το συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό event. Απέφυγε να παραστεί στο γήπεδο με κάποιο εκπρόσωπό της και να τιμήσει με την παρουσία της την γιορτή. Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης, Γιώργος Κουλόπουλος, που είναι αρμόδιος για τα Πρωταθλήματα Υποδομών, αγνόησε προκλητικά το τουρνουά. Η ΕΠΣΚ δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της.


Κι ερωτούμε... Για ποιο λόγο, κύριοι, τηρήσατε αυτή την απρεπή και απαράδεκτη στάση; Μήπως επειδή τη διοργάνωση την είχε αναλάβει κι επιμεληθεί ένας άλλος φορέας και οχι εσείς; Μήπως γιατί η εκδήλωση διεξήχθη στις Νυμφές και όχι στο Επιχειρηματικό Κέντρο του Κανονιού (τέως ενωσιακό γήπεδο) ώστε να ωφεληθούν οι μισθωτές του; Ή μήπως διότι επικεφαλής του ΕΣΥΝ είναι ο Κώστας Ρούσσινος, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν διατέλεσε μέλος της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. της ΕΠΣΚ;


Πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου, ο κ. Ποζίδης «όργωνε» τα γήπεδα του νησιού. Όπου... γάμος, χαρά και φιέστα, μέσα ήταν ο Κιλκισιώτης! Βλέπετε, είχε λόγο για να το κάνει, καθότι είχε βάλει υποψηφιότητα για περιφερειακός σύμβουλος και ήθελε να προβάλλεται προκειμένου να αποσπάσει ψήφους. Από ‘κει κι έπειτα, όμως, μην τον είδατε τον Παναή!


Η συμπεριφορά της ΕΠΣ Κέρκυρας, προκάλεσε αλγεινή εντύπωση! Αν μη τι άλλο, η στάση των διοικούντων την Ένωση απέναντι στο ΕΣΥΝ, υπήρξε ασεβής και κομπλεξική! Η στάση τους απέναντι στα μικρά παιδιά των Ακαδημιών, υπήρξε μικροπρεπής και υποτιμητική! Ντροπή και πάλι ντροπή...


• Άρθρο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ

 

 

 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
17
Νοέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Γεννάδιος, Γενάδιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb