03/07/2019

Τρεις βαθμοί αφαιρέθηκαν από τον ΑΟΚ Κέρκυρα

Το CORFUCORNER.GR, σε άρθρο του στις 28 Ιουνίου με τίτλο «Προς αφαίρεση βαθμών και απαγόρευση μεταγραφών ο ΑΟΚ Κέρκυρα», είχε προαναγγείλει ότι η κερκυραϊκή ΠΑΕ θα αποτύγχανε στη δεύτερη φάση της διαδικασίας επιτήρησης και θα έχανε τρεις πόντους ως τιμωρία. Το ρεπορτάζ μας, επαληθεύτηκε σήμερα Τετάρτη 3 Ιουλίου, μέσω της σχετικής επίσημης ανακοίνωσης της ΕΠΟ.


Οι «Φαίακες», λοιπόν, δεν «πέρασαν» στη διαδικασία και τη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν θα ξεκινήσουν με μείον τρεις βαθμούς. Η ίδια ποινή είχε επιβληθεί στον ΑΟΚ και στις αρχές Μαΐου, όπου η ΠΑΕ είχε αποτύχει στην πρώτη φάση της διαδικασίας επιτήρησης.


Παραθέτουμε το δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας:


«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 03.07.2019, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την 2η φάση της διαδικασίας επιτήρησης για τις ΠΑΕ της Football League.


Οι ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Δόξα Δράμας, Εργοτέλης, Καραϊσκάκης, Κισσαμικός, Νέος Βόλος, Παναχαϊκή, Πλατανιάς και Τρίκαλα πληρούν τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιτήρησης.


Οι ΠΑΕ Ηρόδοτος, Ηρακλής, Κασσιόπη, Σπάρτη και Αιγινιακός δεν πληρούν τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιτήρησης».

 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
17
Νοέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Γεννάδιος, Γενάδιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb