18/06/2019

Οι Ferrari κατέκλυσαν την πόλη της Κέρκυρας!

Τα αυτοκίνητα Ferrari βρίσκονται στην Κέρκυρα, και αυτό οφείλεται στο πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων της Ιταλίας «Passione Rossa», που γιορτάζει τα 20 χρόνια ίδρυσης του με διάφορες εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις της Ιταλίας και της Ευρώπης.


Σήμερα Τρίτη (18/6) το απόγευμα βρέθηκαν στον πεζόδρομο των οδών Γεωργίου Θεοτόκη-Ευγ. Βουλγάρεως τουλάχιστον 40 αυτοκίνητα όπου ξετρέλαναν μικρούς και μεγάλους.


Το FERRARI Club "Passione Rossa" ιδρύθηκε από τον Δρ. Fabio Barone (Φάμπιο Μπαρόνε) το 1999, ο οποίος είναι και ο πρόεδρος του μέχρι σήμερα. Μέλη του Club (300 άτομα) είναι αποκλειστικά μεγάλοι Ιταλοί επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες ή συλλέκτες αυτοκινήτων FERRARI. Έχει ως αποκλειστικό σκοπό τη διάδοση της πιο διάσημης μάρκας πολυτελών sport αυτοκινήτων στον κόσμο. Το Club εδώ και χρόνια είναι ένας απαραίτητος συντελεστής για εθνικές και διεθνείς εκδηλώσεις και παραστάσεις όπου τα αυτοκίνητα FERRARI είναι πρωταγωνιστές μαζί με τον τόπο που επισκέπτονται.


Να υπενθυμίσουμε τέλος, οτι στο διήμερο των εκδηλώσεων στο νησί,συμμετείχε διοργανωτικά  και ην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ενώ το σύνολο των εκδηλώσεων τελούνται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού.

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
13
Νοέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Δαμασκηνός, Δαμασκηνή, Χρυσόστομος, Χρυσοστόμης, Χρυσοστόμη, Χρυσοστομία, Χρυσοστομίτσα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb