17/06/2019

Πρόταση για αύξηση των Ομίλων και του παραβόλου της Γ΄ Εθνικής!

Απόλυτη και άτεγκτη φαίνεται να είναι η Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, όσον αφορά την διεύρυνση των Ομίλων από 8 σε 10! Γεγονός που φάνηκε στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το προπερασμένο Σάββατο (8 Ιουνίου) , καθώς το προεδρείο έμεινε αμετακίνητο στην απόφαση του για 8 ομίλους και 116 ομάδες.


Τα παράπονα μεγαλώνουν και γιγαντώνονται, ωστόσο η Επιτροπή της Γ΄ Εθνικής προφανώς δεν μπορεί να αφουγκραστεί την σκληρή πραγματικότητα, που οδηγεί στον αφανισμό των ομάδων.


Η μόνη πρόταση που ίσως περάσει, είναι το χρηματικό παράβολο συμμετοχής στο Πρωτάθλημα να αυξηθεί από 500 στα 750 ευρώ και τα έξτρα αυτά χρήματα των 116 ομάδων να πάνε στις νησιώτικές ομάδες που τα έχουν ανάγκη (μεταξύ αυτών η ΑΕ Λευκίμμης και ο Θιναλιακός). Δηλαδή, μια... σταγόνα στον ωκεανό!


Στην συνεδρίαση πήρε μέρος και ο γραμματέας της ΕΠΣ Ζακύνθου, Χαράλαμπος (Χάρης) Ραυτόπουλος, ο οποίος τόνισε την ανάγκη για διεύρυνση των Ομίλων από 8 σε 10 και το μοίρασμα των σωματείων με καθαρά γεωγραφικά κριτήρια, όπου οι ομάδες θα έχουν κοντινά ταξίδια και δεν θα επωμίζονται αυτό το δυσβάστακτο οικονομικό βάρος των διανυκτερεύσεων και του φαγητού! Ο κος Ραυτόπουλος προσπάθησε με επιχειρήματα να βάλει στο τραπέζι την συζήτηση για την ενδεχόμενη αλλαγή στην Γ΄ Εθνική και παρ΄ ολη την πίεση από τους εκπροσώπους των Ενώσεων της νησιωτικής Ελλάδας, αλλά και της Αχαΐας, δε μπόρεσε να «περάσει» το συγκεκριμένο θέμα.


Το μόνο σίγουρο, είναι ότι στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, που θα γίνει την Παρασκευή 28 Ιουνίου, θα υπάρξουν δεκάδες φωνές διαμαρτυρίας από τους εκπροσώπους των Ενώσεων, οι οποίες ζητούν αλλαγή και αναδιάρθρωση αυτής της Κατηγορίας, που- όπως και να έχει- είναι πλέον σαν την παλιά Δ΄ Εθνική!

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
18
Οκτώβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Κλεοπάτρα, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα, Κλειώ, Φίληξ, Φήλιξ, Φίληκας, Φίληξα, Φιλήκη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb