16/06/2019

Ο Βίλα είχε συλληφθεί γιατί δεν είχε VISA!

Τη σαιζόν που πέρασε, ο Εμιλιάνο Βίλα αγωνίστηκε στον ΑΟΚ Κέρκυρα, χωρίς να διαθέτει άδεια παραμονής στην Ελλάδα! Αυτό αποκαλύφθηκε την περασμένη Δευτέρα (10/6), στην εκδίκαση της προσφυγής του, στην ΠΕΕΟΔ.


Μάλιστα, πέραν των οφειλομένων, ο Αλβανός ποδοσφαιριστής διεκδικεί από τους «Φαίακες» επιπλέον το χρηματικό ποσό των 2.400 ευρώ, από πρόστιμα που επιβλήθηκαν στον ίδιο και τη σύζυγό του.


«Ο Εμιλιάνο Βίλα δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι του», ανέφερε ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Μανώλης Αλαφραγκής, αφού προηγουμένως είχε κάνει γνωστό ότι ο 31χρονος εξτρέμ αξιώνει από τον ΑΟΚ 24.212 ευρώ, βάσει συμβολαίου. «Ήταν υποχρέωση της ΠΑΕ να φροντίσει για την άδεια παραμονής του. Στις 14 Μαΐου πήγε να φύγει από την χώρα και τον συνέλαβαν κιόλας», επισήμανε ο κ. Αλαφραγκής. Και πρόσθεσε: «Παρά τις διαρκείς επαφές με τα γραφεία της ομάδας, η Κέρκυρα δεν έβγαλε ποτέ VISA στον παίκτη και τη σύζυγό του».


Πάντως, το αίτημα του Βίλα να πάρει πίσω τα λεφτά που πλήρωσε στα πρόστιμα, εκτιμάται πως δεν θα γίνει αποδεκτό από την ΠΕΕΟΔ, με τον Πρόεδρο της Επιτροπής, Βασίλη Ανδρόνικο, να λέει «Γιατί ο ποδοσφαιριστής ζητά να του επιδικαστεί και το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον ίδιο και τη σύζυγό του; Μην το τραβάμε».


Ο νομικός της κερκυραϊκής ΠΑΕ, Αργύρης Λίβας, κατέθεσε ένσταση αναρμοδιότητας, λέγοντας «Δεν προβλέπεται από τον κανονισμό και από το συμβόλαιο ότι η ομάδα έχει την υποχρέωση να χορηγήσει τα νομιμοποιητικά έγγραφα στον ποδοσφαιριστή».


Όταν η έδρα ρώτησε «Πώς ο Βίλα αγωνίζονταν δίχως να έχει χαρτιά;», ειπώθηκε πως «Δεν απαιτείται VISA».


Πηγή: Ιστοσελίδα FLNEWS.GR

 

 
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
18
Οκτώβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Κλεοπάτρα, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα, Κλειώ, Φίληξ, Φήλιξ, Φίληκας, Φίληξα, Φιλήκη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb