13/06/2019

Στο… χείλος του γκρεμού η ΑΕ Φαιάκων!

Σε πολύ-πολύ δύσκολη κατάσταση έχει περιέλθει η ΑΕ Φαιάκων, το μέλλον της οποίας είναι εξαιρετικά αβέβαιο!


Η μεγάλη αδιαφορία των επιχειρηματιών και των φιλάθλων των δύο χωριών που έχουν κάνει την Ένωση, δηλαδή της Κάτω Κορακιάνας και του Αγίου Μάρκου, έχει οδηγήσει σε διοικητικό αδιέξοδο. Τα ελάχιστα μέλη του υπάρχοντος Δ.Σ. αδυνατούν πλέον να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις του συλλόγου και δεν βρίσκουν βοήθεια από πουθενά, παρότι έχουν χτυπήσει πολλές πόρτες. Μόνο υποσχέσεις παίρνουν, οι οποίες όμως δεν υλοποιούνται. Ακόμη και ο ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, που τους έχει δεσμευτεί ότι θα τους καταβάλλει γύρω στις 4-5 χιλιάδες ευρώ για την χρήση του γηπέδου στα Γαζάτικα, τους έχει «στο περίμενε» εδώ και καιρό.


Στο τελευταίο διάστημα, στην ΑΕ Φαιάκων έχουν πραγματοποιηθεί δύο συγκεντρώσεις, στις οποίες υπήρξε ανοιχτή πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο να δώσει το παρόν και να εισέλθει στο Δ.Σ., ωστόσο παραβρέθηκαν ελάχιστα άτομα, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.


Μ' αυτά και μ' αυτά, το σωματείο βρίσκεται πια στο... χείλος του γκρεμού! Σε επικοινωνία που είχαμε με διοικητικό στέλεχος της ομάδας, μας εξέφρασε την απογοήτευσή του και -όπως μας ανέφερε- στις επόμενες μέρες θα γίνει μία ύστατη προσπάθεια, μια τρίτη και τελευταία συγκέντρωση, μήπως και ευαισθητοποιηθούν οι κάτοικοι των γύρω περιοχών και βρεθεί λύση. Εάν υπάρξει ενδιαφέρον για την πλαισίωση του Συμβουλίου, τότε όλα θα έχουν καλώς. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως μας είπε, τα πιθανότερα ενδεχόμενα είναι δύο: είτε ο σύλλογος θα οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο, είτε -στην χειρότερη- θα αναστείλει τη λειτουργία του και δεν θα κατέλθει στο Πρωτάθλημα της Α1' τοπικής Κατηγορίας.


Είμαστε, λοιπόν, εν αναμονή εξελίξεων, που κανείς επί της παρούσης δεν μπορεί να εκτιμήσει αν θα είναι ευχάριστες ή δυσάρεστες...


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
18
Οκτώβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Κλεοπάτρα, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα, Κλειώ, Φίληξ, Φήλιξ, Φίληκας, Φίληξα, Φιλήκη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb