11/06/2019

Ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» της Αναγέννησης με Κουρή

Παρελθόν για την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Περιβολίου αποτελεί ο Γιάννης Κουρής, έπειτα από ένα χρόνο συνεργασίας με το σωματείο της νότιας Κέρκυρας. Επιβεβαιώθηκε, έτσι, το προ μίας εβδομάδας σχετικό δημοσίευμα του CORFUCORNER.GR.


Ως εκ του αποτελέσματος, η θητεία του 59χρονου προπονητή στον πάγκο της ομάδας ήταν επιτυχημένη, διότι τη σαιζόν που πέρασε, την οδήγησε στην 6η θέση της βαθμολογίας της Α1' Κατηγορίας και την άνετη παραμονή, καθώς και στα Ημιτελικά του Κυπέλλου.


Βάσει, τώρα, των πηγών μας, η κυριότερη αιτία του «διαζυγίου», έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο έμπειρος Λευκιμμιώτης τεχνικός είχε χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων, ειδικά στο δεύτερο μισό της περιόδου, με συνέπεια να αποχωρήσουν ή να απέχουν ορισμένοι σημαντικοί παίκτες που ήταν δυσαρεστημένοι μαζί του και η ομάδα να εμφανίζει σημάδια... αποσύνθεσης!


Το δελτίο Τύπου του συλλόγου της νότιας Κέρκυρας, έχει ως ακολούθως:
«Ο Α.Π.Σ. Αναγέννηση Περιβολίου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Κουρή Ιωάννη. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. τον ευχαριστούν για την βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα μας και για την συμβολή του στην απόλυτα επιτυχημένη χρονιά... Του ευχόμαστε ολόψυχα ό,τι καλύτερο τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο».

 

 

 

 
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
10
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αμαλία, Αμελί

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb