08/06/2019

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει ο Κουλόπουλος!

Το είχαμε προαναγγείλει την περασμένη Κυριακή (2/6) και επιβεβαιωθήκαμε! Ο αυριανός (Κυριακή 9/6) Μεγάλος Τελικός του Προπαιδικού Πρωταθλήματος (Κ14), ανάμεσα στον ΠΑΟ Σφακιανάκης και τον Ορφέα, ορίστηκε από την ΕΠΣ Κέρκυρας να διεξαχθεί στο Επιχειρηματικό Κέντρο του Κανονιού, δηλαδή στο τέως ενωσιακό γήπεδο.


Παρότι το (ουδέτερο) Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας ήταν διαθέσιμο, εν τούτοις ο κ. Γεώργιος Κουλόπουλος (που κάνει το κουμάντο στην Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΚ) όρισε ένα παιχνίδι που έχει ιδιαιτερότητες (λόγω της γειτνίασης των δύο Ακαδημιών) να πραγματοποιηθεί στην έδρα του ΠΑΟ Σφακιανάκης. Σε ένα γήπεδο, που -υπενθυμίζουμε- οι μισθωτές του έχουν (εντελώς παρατύπως) απαγορέψει σε Μέσα Ενημέρωσης να πάνε εκεί για να κάνουν τη δουλειά τους, στερώντας έτσι από τα ποδοσφαιρικά σωματεία την προβολή τους.


Φυσικά, αυτό που συνέβη δεν μας ξένισε, ούτε μας εξέπληξε! Διότι πριν από τέσσερεις μήνες, ο ένας εκ των ενοικιαστών του συγκεκριμένου γηπέδου, κ. Ιωάννης Σφακιανακης (ιδιοκτήτης του ΠΑΟ Σφακιανάκης) είχε βραβεύσει τον κ. Γεώργιο Κουλόπουλο (που... ξημεροβραδιάζεται στο εν λόγω γήπεδο) για την -δήθεν- προσφορά του στο κερκυραίκό ποδόσφαιρο. Γελάν και οι πέτρες!


Κύριε Κουλόπουλε, καταλαβαίνουμε την αγωνία σας να «στέλνετε» όσους περισσότερους αγώνες μπορείτε στο γήπεδο που διαχειρίζεται ο επιχειρηματίας φίλος σας, ο οποίος σας τίμησε, για τους δικούς του λόγους. Αλλά, νησάφι πια... Κρατήστε τουλάχιστον τα προσχήματα!!!

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
18
Σεπτέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb