07/06/2019

«Έκλεισε» Σιδερόπουλο ο ΟΦΑΜ!

Πριν από σχεδόν δύο μήνες, αμέσως μετά το τέλος της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος της Α1' Κατηγορίας και λίγες μέρες πριν το Πάσχα, το CORFUCORNER.GR είχε αναρτήσει στην στήλη «Ο ΤΟΙΧΟΣ ΜΙΛΗΣΕ» το μήνυμα «ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΙΟ;;;». Ουσιαστικά, η ιστοσελίδα μας είχε προαναγγείλει τότε τον επόμενο «σταθμό» της προπονητικής καριέρας του Σάββα Σιδερόπουλου!


Ο καιρός πέρασε και το πράγμα «ωρίμασε»! Ο έμπειρος Μαντουκιώτης τεχνικός, τις τελευταίες μέρες έλυσε τη συνεργασία του με τον Αστέρα Λιαπάδων, μέσα σε πολύ καλό κλίμα και -βάσει των πληροφοριών του site μας- βρίσκεται μια... ανάσα από τον Όμιλο Φιλάθλων Αγίου Ματθαίου.


Ο Σιδερόπουλος φέρεται, λοιπόν, να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Διοίκηση του Σπύρου Κουρή, ενώ ο «γάμος» των δύο πλευρών αναμένεται στα αμέσως επόμενα 24ωρα να οριστικοποιηθεί και να επισημοποιηθεί.


Στον ΟΦΑΜ, ο 59χρονος προπονητής θα διαδεχθεί τον Φίλιππο Τάντη, ενώ -όπως μαθαίνουμε- είχε δεχθεί πρόταση και από την Ολυμπιάδα Καρουσάδων, την οποία απέρριψε με ευγενικό τρόπο, διότι είχε σχεδόν δώσει τα χέρια με τους Αγιομαθίτες.


Να αναφέρουμε, τέλος, ότι ο Σάββας Σιδερόπουλος θα ξανακαθίσει έπειτα από 24 χρόνια στον πάγκο της ομάδας του Αγίου Ματθαίου, την οποία την περίοδο 1994-1995 είχε οδηγήσει στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κέρκυρας, για πρώτη φορά στην ιστορία της.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 


 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
10
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αμαλία, Αμελί

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb