07/06/2019

Γενικός αρχηγός στον Νέο 2017 ο Δημήτρης Πανδής!

Ο Δημήτρης Πανδής, τρεις μήνες μετά την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του Μέγα Αλέξανδρου, για προσωπικούς λόγους, αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού αρχηγού στην ομάδα του Νέου 2017.


Ο 34χρονος Αϊγιαννιώτης προπονητής θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ προπονητή , ποδοσφαιριστών και ΔΣ της ομάδας της πόλης. Ο Πανδής αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση του Προέδρου του σωματείου, Σπύρου Κρεμόνα, οι σχέσεις με τον οποίο είναι εξαιρετικές και υπάρχει πολύ μεγάλη αλληλοεκτίμηση!

 

Το σχετικό δελτίο Τύπου του συλλόγου έχει ως εξής:

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι ο μέχρι πρότινος προπονητής -Δημήτριος Πανδής -(ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ )-από φέτος θα είναι κοντά μας αναλαμβάνοντας τον συνδετικό κρίκο μεταξύ προπονητή -ποδοσφαιριστών -ΔΣ-για την ομάδα μας ...Τον ευχαριστούμε που δέχτηκε άμεσα την πρόσκληση μας και είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό έτσι ώστε να πετύχουμε τα καλύτερα στην Α1...Δημήτρη σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία ....
ΝΕΟΣ 2017»


Από την πλευρά του, ο Πανδής σε ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, αναφέρει τα ακόλουθα:
«Ευχαριστώ την διοίκηση του Νέου 2017 και ελπίζω να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας μέσα από την δουλειά που θα προσφέρει ο καθένας μας. Καλή αρχή και καλή σεζόν να έχουμε..»

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
18
Σεπτέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb