07/06/2019

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Το πλάνο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Mikriliga.com», πάρθηκαν σήμερα Παρασκευή (7/6) οριστικές αποφάσεις από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ, που αφορούν το πλάνο για την Γ΄ Εθνική της επερχόμενης ποδοσφαιρικής σαιζόν και οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα αύριο Σάββατο.


Βάσει του ρεπορτάζ του αθηναϊκού σάιτ, αποφασίστηκαν τα εξής:


- Μέχρι τις 5 Ιουλίου έχουν χρονικό περιθώριο οι 116 ομάδες για να δηλώσουν συμμετοχή. Η δήλωση συμμετοχής είναι υποχρεωτική για όλους.


-Σε περίπτωση που μια ομάδα δεν δηλώσει συμμετοχή θα αντικατασταθεί με τον 2ο του ομίλου της Ένωσης ,στην οποία ανήκει ενώ αν δεν μπορεί ούτε ο 2ος, ακολουθεί ο 3ος κτλ.


-Το νέο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής θα διεξαχθεί με βάση την προκήρυξη, συνεπώς οι Όμιλοι θα είναι και πάλι 8.


-Η σέντρα θα γίνει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.


- Όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο και ο αριθμός των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή, η Επιτροπή του Πρωταθλήματος θα προχωρήσει και στον καταρτισμό των Ομίλων.


-Εισιτήριο ανόδου θα παίρνουν 4 από τις 8 ομάδες που θα τερματίσουν στην 1η θέση. Θα διεξαχθούν αγώνες μπαράζ μετά από κλήρωση για διπλά ματς.


-Κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει στην ενδεκάδα της έναν παίκτη κάτω των 21 ετών.


-Για τους υποβιβασμούς το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μετά τις δηλώσεις συμμετοχής.


-Θα εφαρμοστεί η κάρτα υγείας του ποδοσφαιριστή που θα πρέπει κάθε να έχει μαζί του ο παίκτης πριν την σέντρα κάθε αγώνα.

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
18
Σεπτέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb