06/06/2019

Χονδρογιάννης: «Μιλήστε, μην είστε μουγκοί»!

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, Γιάννης Χονδρογιάννης, αναφορικά με τα αλλεπάλληλα παράπονα που του γίνονται από προπονητές του νησιού, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, προέβη σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει την θέση του.


Το κείμενο έχει ως ακολούθως:
«Λοιπόν, για να τελειώνουμε μια και καλή..... Δεν μ' ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας, ούτε οι δημοσιογράφοι.... Σεβόμενος τον οιονδήποτε, έχω να πω ένα!!!!!! Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν "όπως στρώνει κοιμάται ο καθένας" και ‘γω πιστεύω στην ζωή μου (αθλητική και επαγγελματική) ότι έστρωσα αρκετά καλά..... Κοιτάξτε οι νέοι να ακολουθήσετε και αν θέλετε κρατήστε τα καλά της δικιάς μας γενιάς......... Μη με ξαναενοχλήσετε λοιπόν για μικροπρέπειες και όταν παρευρίσκεστε σε συναντήσεις-συνελεύσεις μιλήστε και μην είστε μουγκοί. Μιλήστε με επιχειρήματα. Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!! Μη με ζαλίζετε λοιπόν και έρχεται η στιγμή να ψηφίσετε. Θα χαρώ να ψηφίσετε τους αξιολογότατους!!!!!! Καλό απόγευμα σε όλο τον κόσμο!!!!!»

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
18
Σεπτέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb