06/06/2019

Κρίσιμη συγκέντρωση στην ΑΕ Φαιάκων

Στην ΑΕ Φαιάκων, την ερχόμενη Κυριακή (9/6), θα πραγματοποιηθεί μια εξαιρετικά κρίσιμη συνάντηση, που θεωρείται καθοριστική για το μέλλον της ομάδας.


Ας δούμε το σχετικό κάλεσμα του συλλόγου:


«Σας γνωρίζουμε ότι την Κυριακή 9 Ιουνίου και ώρα 11.00 στα γραφεία της ομάδος μας στο Κατωμέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση για να σχεδιασθεί η πορεία μας την προσεχή ποδοσφαιρική σεζόν στην Α1 κατηγορία.


ΚΑΛΟΥΜΕ όλους εσάς που ενδιαφέρεστε για αυτήν την ομάδα να παρευρεθείτε στην συγκέντρωση για να συμμετάσχετε και στο νέο διοικητικό συμβούλιο που θα προκύψει για να μπορέσουμε να έχουμε μια αξιοπρεπή πορεία. Είναι αδιανόητο να πιστέψουμε ότι από το σύνολο των δύο πρώην κοινοτήτων που απαρτίζουν την Α.Ε. Φαιάκων (Κάτω Κορακιάνα και Αγίου Μάρκου) δεν θα προκύψουν τουλάχιστον δεκαπέντε άτομα τα οποία ενδιαφέρονται και μπορούν να βοηθήσουν αυτήν την ομάδα, η οποία έχοντας μια εξαιρετική πορεία την περσινή σεζόν, κατάφερε να κερδίσει την άνοδο της στην Α1 κατηγορία.


ΣΑΣ. ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ !!!!!!»

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
18
Σεπτέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb