06/06/2019

Στις 17 και 18 Ιουνίου η Ferrari ξανά στην Κέρκυρα

Τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα της Ferrari θα κατακλύσουν την Κέρκυρα στις 17 Ιουνίου, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος και στις 18 Ιουνίου, ημέρα αυλαίας για το διήμερο των εκδηλώσεων.

 

Στο road show, θα συμμετέχουν 40 πολυτελείς Ferrari του club Passione Rossa της Ιταλίας, όπου μέλη του είναι αποκλειστικά Ιταλοί επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες και συλλέκτες αυτοκινήτων Ferrari. Εξάλλου ο Πρόεδρος του club, Dr. Fabio Barone, είναι κάτοχος δύο παγκοσμίων ρεκόρ ταχύτητας Guinness World Records.

 


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, θα λάβουν χώρα διαγωνισμοί με δώρα ταξίδια, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα ιδιαίτερα σπορ αυτοκίνητα αλλά και να απολαύσουν μια θρυλική βόλτα.


Οι υψηλού εισοδηματικού επιπέδου προσκεκλημένοι, συμμετέχοντες στο road show, έχουν ήδη γίνει πρεσβευτές της Κέρκυρας και των Ιονίων Νήσων στο σύνολό τους, εξαιτίας της καλής συνεργασίας και των καλών σχέσεων που αναπτύχθηκαν.


Ακόμη οι επισκέπτες, αποτελούμενοι από ανθρώπους που αγαπούν τις μετακινήσεις, κρίνονται απαραίτητοι για την προβολή και την προώθηση των τοπικών προϊόντων. Στη φετινή διοργάνωση,αναμένεται να ακολουθήσουν στην Κέρκυρα τους ιδιοκτήτες των Ferrari περισσότερα από 200 άτομα, συνοδοί και φίλοι του κλασικού αυτοκινήτου για να περάσουν διακοπές στην Κέρκυρα, συνεισφέροντας στην τοπική οικονομία.

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
10
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αμαλία, Αμελί

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb