06/06/2019

Προς «διαζύγιο» με Γιάννη Κουρή το Περιβόλι

Μπορεί η Αναγέννηση Περιβολίου, τη σαιζόν που πέρασε, να τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας της Α1' τοπικής Κατηγορίας, εξασφαλίζοντας άνετα την παραμονή της κι επίσης να έφτασε ως τα Ημιτελικά του Κυπέλλου, ωστόσο οι δρόμοι της ομάδας με τον Γιάννη Κουρή αναμένεται να χωρίσουν.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία της Διοίκησης του σωματείου με τον 59χρονο Λευκιμμιώτη τεχνικό, κάτι που πρόκειται να επισημοποιηθεί στις αμέσως επόμενες ημέρες. Μια συνεργασία που ήταν μονοετής και τα αποτελέσματα της οποίας υπήρξαν θετικά, όμως δεν έλειψαν και τα προβλήματα, που οδηγούν στο διαφαινόμενο «διαζύγιο». Θυμίζουμε π.χ. την προ μερικών μηνών αποχώρηση κάποιων ποδοσφαιριστών από την ομάδα, επειδή ήρθαν σε ρήξη με τον έμπειρο προπονητή. (Είχαμε δημοσιεύσει σχετικό ρεπορτάζ).


Κατόπιν τούτων, οι Περιβολιάτες ουσιστικά βρίσκσνται σε αναζήτηση άλλου τεχνικού και πολύ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
18
Σεπτέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb